עבור לתוכן

הצעה מפתה על סמסונג גלקסי S - התלבטות

Featured Replies

פורסם

כשאתה קונה מכשיר דור שלישי ומתחייב לתוכנית/מסלול חדש אכן בכל המסלולים/תוכניות כלול תשלום עבור דור שלישי

(שכוללת כמות מגוחכת של מגה בייט לגלישה חופשית ועוד כמות עוד יותר מגוחכת לגלישה בפורטל)

וזה חלק מהתוכנית/מסלול שלך

ברגע שאתה מתנתק, אתה ממשיך לשלם רק עבור המכשיר, לא על כל מה שבנוסף (חבילת דקות/דמי מנוי/אינטרנט וכו')

תשלומי הדור השלישי הם לא סתם קנס על זה שאתה משתמש במכשיר דור 3, זה חבילת אינטרנט מצומצמת שקשורה להתחייבות ולא למכשיר

• תגובות 42
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן זה נשמע מתאים יותר...

טוב אז אחרי כל החפירה כאן בפורום ואחרי שחשבתי במשך הסוף שבוע על העניין נראה לי שמחר אקנה דרך סלקום את המכשיר.

אני לא רואה את עצמי עוזב את סלקום לטובת חברה אחרת בעיקר בגלל השירות שאני זוכה לו בגלל כל השנים והמחירים שאני משלם מבחינתי הם משתלמים.. מה גם שעלות ההתנתקות לא תהיה כל כך גבוהה עם כל הרפורמות ועם המבצע על המכשיר (59 ש"ח לחודש זה אחלה מחיר לקנס)..

חשבתי לחכות לנקסוס S כמו שהציעו כאן מקודם, במיוחד שאני הולך להיות בניו יורק ב8 בדצמבר והוא אמור להיות מוכרז ב6, אבל האחריות שתהיה לי על המכשיר והחסכון בכאב ראש ובעיקר העובדה שאני לא אצטרך להוציא עכשיו כסף (שאני זקוק לו ואין לי יותר מדי) מכריעים בסופו של דבר לטובת הגלקסי - קשה לי להאמין שאהיה מאוכזב מהמכשיר.

פורסם

תקנה את המכשיר באשראי (כך שהתשלום שלו לא יהיה חלק מהחשבונית)

זה בהנחה שאין לך בעיה שיסגרו לך 3000 ש"ח ממסגרת האשראי

מכיוון שאים המכשיר נקנה דרך החשבונית הם ידרשו פרעון מלא שלו אם תרצה לצאת מהתחייבות

פורסם

עמרי, מה ההבדל בין לשלם עכשיו על כל המכשיר, לבין לשלם אחר כך על כל המכשיר?

פורסם

:s05:

לא הבנתי את השאלה

פורסם

כתבת

תקנה את המכשיר באשראי (כך שהתשלום שלו לא יהיה חלק מהחשבונית)

זה בהנחה שאין לך בעיה שיסגרו לך 3000 ש"ח ממסגרת האשראי

מכיוון שאים המכשיר נקנה דרך החשבונית הם ידרשו פרעון מלא שלו אם תרצה לצאת מהתחייבות

ואני לא מבין, הוא בכל מקרה ישלם אותו דבר, אז מה זה משנה?

פורסם
  • מחבר

אם אני ארצה לצאת מהתכנית לגמרי ולהתנתק מסלקום אז באשראי אני אמשיך לשלם לפי 36 התשלומים לעומת דרך החשבון עם סלקום שאצטרך להשלים בפעם אחת את כל יתרת התשלומים...

פורסם

אתה בטוח שסלקום יאפשרו לך לשלם על המכשיר דרך החשבונית? בדרך כלל מדובר בפריבילגיה ששמורה ללקוחות ותיקים ו/או רווחיים.

פורסם

כל החברות מסכימות אם לוחצים עליהם (פשוט תגיד להם שזה סוגר לך את כל המסגרת בכרטיס אשראי)

אבל אם אין בעיה עם מסגרת האשראי תמיד טוב לעשות את זה על כרטיס האשראי ולא בחשבונית

פורסם
  • מחבר

כל מכשיר עד היום שהיה לי דרכם היה פשוט התווסף לחשבונית ובסוף החודש ההוראת קבע משלמת את כל החשבון של כל הקווים שלנו גם ככה...

ואם זה פרביליגיה ללקוחות ותיקים/רווחיים אז נראה לי שאני עומד בתנאים של שניהם, מעל 10 שנים בסלקום עם חשבונית של בין 5 ל8 קווים תלוי בתקופה..

פורסם

אתה בטוח שסלקום יאפשרו לך לשלם על המכשיר דרך החשבונית? בדרך כלל מדובר בפריבילגיה ששמורה ללקוחות ותיקים ו/או רווחיים.

גם לסטודנטים

פורסם

אני לא מבין למה אתה שואל אותנו אודות התחייבויות, דברים מסוג זה בודקים היכן שאתה מעוניין להתחייב.

ומן הסתם כדאי שתעשה סקר שוק לפני ותשב להם על הוורידים עד שתוציא חבילה שתתאים לך.

פורסם

אני לא ממליץ לך להתחייב לשום חברה מה שכדי לך לעשות זה לקנות מכשיר מחו"ל במחיר הזה אפשר גם לימצוא אייפון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים