עבור לתוכן

עזרה בהגדרת אבטחה לרשת אלחוטית ופתיחת פורטים בDLINK 2650U

Featured Replies

פורסם

הבנתי שהכי ממומלץ להשתמש בWPA2.. אבל אני לא מצליח.. ועד שאני מתקרב אז אי אפשר להתחבר אלחוטית לרשת מסיבות לא ברורות..

משום מה אני גם לא מצליח לפתוח פורטים.. היוטורנט מסמן את זה כפורט סגור וגם אין תעבורה בתוכנה.

פורסם

הכנס להגרות הנתב, תחת Wireless > Security.

בשדה "Network Authentication" , שנה את ההגדרה ל WPA2 ותגדיר לו סיסמא.

כדי להפנות פורטים יש להגידר כתובת IP סטטאטית למחשב שאליו אתה רוצה להפנות את הפורט כפי שמוסבר כאן - הגדרת כתובת IP קבועה מתוך אתר Netcheif.

לאחר מכן, על מנת להפנות הפורט בנתב, יש להכנס לתפריט Advanced Setup לאחר מכן NAT, לחיצה על Add ומלא את כל הפרטים הרלוונטיים.

פורסם
  • מחבר

באבטחה יש לי wpa2 וwpa2-psk

ניסיתי את השני וזה לא עבד זה העלים לי את הרשת ואז שהיה אפשר למצוא אותה למרות שזה קלט אותה זה אמר שאי אפשר להתחבר כי היא כבר לא בטווח.

כשאני בוחר WPA2 יש לי עוד כל מיני דברים להכניס:

http://img17.imageshack.us/img17/3769/58693249.jpg

בNAT כבר עשיתי ככה וזה לא עבד לי.. רק כשהגדרתי את היוטורנט על פתיחת פורט רנדומלי זה עבד אבל אני לא רוצה פורט רנדומלי אני רוצה פורט קבוע ומוגדר מראש

פורסם

אצלי מוגדר P5K ואני קולט את הרשת בלי שום בעיה.

לגבי הפניית הפורט, ביצעת Save/Restart לנתב לאחר ההגדרה?

כמו כן, בדוק שהפורט מופנה ל IP הנכון וששום מחשב / תוכנה ברשת שלך לא מאזינים לאותו הפורט.

פורסם
  • מחבר

עשיתי SAVE בשביל לשמור את ההגדרות והן באמת נשמרו..

אתה אומר להגדיר את האבטחה ככה?

http://img14.imageshack.us/img14/4121/54068018.jpg

ובשביל הפורטים אולי להגדיר ואז ללכת לMANAGMENT ולעשות ריבוט?

פורסם

כן, זו הדרך להגדיר את האבטחה בראוטר הזה. (רק שלדעתי הסיסמה שלך קצרה מדי).

בנוגע לפרטים, אשמח אם תעלה תמונת מסך של העמוד הרלוונטי, כמו כן תריץ ipconfig /all בשורת בפקודה ותכתוב כאן את הפלט המתקבל.

פורסם
  • מחבר

מבחינת פורטים הסתדרתי..

מבחינת אבטחה:

הגדרתי כמו שצריך וכמו שאמרת (הארכתי גם את הסיסמא - זה משנה אם כולה רק מספרים?) הסיסמא באמת נכנסה לתוקף. אין לי גישה כרגע למחשבים אחרים בבית אז אני לא יכול לבדוק אם אפשר להתחבר משם אבל ניסיתי להתחבר עם הפלאפון (עבד) ועם ipod שאחרי בחירה ברשת הרלוונטית הוא פשוט "חשב" ובסוף הציג הודעה של Unable to join. דבר דומה קרה לי במחשבים אתמול - ניסיון התחברות ארוך שבסופו הודעה האומרת "אין אפשרות להתחבר לרשת, אולי היא יצאה מטווח קליטה.." למרות שהרשת עדיין בקליטה.

אני גם רוצה להגדיר SIMENS SL2-141 כAP לראוטר של DLINK - מבחינת הגדרות קישור זה לא נראה מסובך לפי מבט חטוף בתפריטים אבל איך אני עושה את זה מבחינת אבטחה? אני די בטוח שבסימנס אין WPA2 ולפי מה שאני זוכר האבטחה בAP ובראוטר הראשי צריכה להיות זהה.

פורסם

ככל שהסיסמה ארוכה יותר ומכילה שילוב גדול יותר של מספרים ואותיות כך היא קשה יותר לפיצוח.

לא מוכרת לי הבעיה שאתה מתאר, נסה לעדכן קושחה לנתב, ואם הבעיה עדיין קורית, בקש אישור מבזק להחלפת הנתב.

כדי להגדיר את הסימנס כ AP תוכל להעזר במדריך להגדרת ראוטר כ AP .

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להגדיר את זה.. אבל משום מה זה עובד רק כשאין אבטחה או כשיש WEP.. כשאני שם את זה על WAP או WAP2 (בשניהם) זה כבר לא עובד

ועכשיו שמתי לב שכשזה על WEP אי אפשר להתחבר משום מה ממחשבים אחרים.. פשוט לא נותן.. זה רושם "מזהה סוג רשת" ואז "לא ניתן להתחבר" - אותה הודעה שרשמתי קודם למעלה

פורסם

יכול להיות שהבעיות נובעות מהסיבה ששני הראוטרים הם של שתי חברות שונות ויש בינהם אי - תאימות.

פורסם
  • מחבר

כששמתי את אבטחת WEP זה עבד טוב, אבל כשניסיתי להתחבר אלחוטית עם כרטיס רשת באחד המחשבים זה לא נתן לי להתחבר..

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

זו תופעה מוכרת. שני נתבים של יצרנים שונים בדרך כלל לא יצליחו לתקשר האחד עם השני ב-WPA2 או ב-WPA -- רק ב-WEP.

פורסם
  • מחבר

אז יש סיבה שכשאני מגדיר את הDLINK על WEP המחשבים שמתחברים לראוטר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי לא מצליחים? (הרשת בקליטה אבל רושם שאין אפשרות)

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה?

כשאני שם את זה על WEP אז הרשת כולה מתפקדת כמו שצריך מבחינת הAP אבל המחשבים שמנסים להתחבר אלחוטית לנקודות גישה לא מצליחים.. אם אני מנסה לראוטר הראשי אז זה פשוט רושם מלא זמן "מזהה סוג רשת" או "ממתין לרשת" ובסוף זה מפסיק ולא קורה כלום, אם זה לנסות להתחבר לAP אז זה רושם שאין אפשרות כי כנראה הרשת כבר לא בטווח.

עם ipod או טלפון סלולרי אני מצליח להתחבר.. מה הבעיה במחשבים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים