פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים יש לי מחשב חדש.אני רוצה להתקין בו Windows XP.מתי שאני מתקין אותו מהדוס עם WINNT.EXEהוא מעתיק קבצים והכל מתי שהוא מסיים הוא מבקש להוציא דיסקט מהכונן ולעשות ריסטרט. הוצאתי את הדיסקט הוא עשה ריסטרט אבל במקום להמשיך בהתקנה הוא ביקש דיסקט. הכנסתי את הדיסקט ומתי שאני עושה שוב WINNT הוא עושה את אותה העתקת קבצים מחדש.איך אפשר לפתור את זה?ניסיתי גם לשנות ב BIOS שהוא יחפש קודם את HD ולא את הדיסקט אבל זה לא עזר.יש לי לוח אם ASUS P4P800.בביוס שיניתי ל1st boot device Maxtor2st boot device cd rom3st boot device 1st floopy drive
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים מחבר ניסיתי לעשות זאת שיניתי ל1st boot device Cd-rom2st boot device Maxtor3st boot device 1st floopy driveבביוס.והכנסתי את הדיסק של WINDOWS והוא לא הגיב... הוא רשםRestart and select Propper Boot deviceor insert ...
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים עשית Active בFdisk?אם לאכנס לFdisk האפשרות ה2 היא הActive תעשה את זה אחר כך הוא יעלה לך דרך ההרד דיסק
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים מחבר עשיתי את הHD ACTIVEומתי שאני מנסה להעלות את ההתקנה מהHD אחרי שהוא כבר העתיק את הקבצים מופיע לי מסך שחור ולא רשום כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.