עבור לתוכן

חוות דעת MAG H2400 FullHD 24" LED

Featured Replies

פורסם

ראיתי את המסך הזה בתצוגה ומאד התרשמתי ממנו המסך מציג תמונה ממש יפה מה דעתכם עליו?

ראיתי אותו ב 850 שקלים

פורסם

מסכי מאג הם זוועה מניסיון עבר שלי איתם.

חוץ מזה שבמחיר הזה בתוספת כמה שקלים יש את הסמסונג המומלץ ככה שהוא לא ממש רלוונטי לתקציבים האלה.

http://www.skypc.co.il/pl_product~CREAM2333TPVA~9~0.htm

פורסם
  • מחבר

מאיזה בחינות?

ראיתי את המסך באופיס דיפו ווזה הציג את התמונה הכי יפה והכי חלקה מכל המסכים שהיו שם

פורסם

בדרך כלל במקומות כמו אופיס דיפו הם ידאגו שהמסך שהם הכי רוצים למכור יציג את התמונה הכי טובה.

פורסם
  • מחבר

המסך של הדגם הזה שקוף.

זה לא מעיד על פאנל איכותי יותר?

פורסם
  • מחבר

מפרט

מסך MAG H2400 24" WIDE LED 5MS DVIפורסם בתאריך 18 באוגוסט 2010 מאת tapuach אחריות: 3 שנים | משלוח: חינם | מחיר כולל מע"מ: 1299 ש"ח מסך 24" LED MAG דגם:H2400 גודל מסך: "24 ניגודיות: 1:5,000,000 בהירות: Brightness 300cd/m2 זמן תגובה: 5 ms מס' גוונים: 16.7M רזולוציה: 1920X1080 FHD גודל נקודה: 0.2655(H)X0.2655(V)

מה דעתכם?

פורסם
  • מחבר

::)מישהו?

פורסם

הנתונים האלה לא עושים רושם על אף אחד.

אתה רוצה את המסך הכי איכותי ביחס למחיר שיש היום שיהיה עדיף לך על ה-2333T ב-890.

אתה רוצה יותר איכותי מזה לך על הדל IPS ב-1300.

פורסם
  • מחבר

העניין שראיתי גם את ה DELL U2311 והתרשמתי מהמאג יותר

אם לא יצא לך לראות אותו בתצוגה אז אתה בטוח לא יודע על מה אני מדבר

חוץ מזה מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה עושה מסך שקוף או מאט?

פורסם

מסך שקוף סביר להניח שיחזיר יותר השתקפות

פורסם

אם לא יצא לך לראות אותו בתצוגה אז אתה בטוח לא יודע על מה אני מדבר

בדרך כלל במקומות כמו אופיס דיפו הם ידאגו שהמסך שהם הכי רוצים למכור יציג את התמונה הכי טובה.

אין לך מה להשוואת בין מסך עם פאנל IPS לפאנל TN, עם כל הכבוד לזה שהוא LED.

אתה יכול למצוא ביקורות שיסבירו לך בדיוק מה ההבדל בינהם. ויש הבדל לא קטן, האמנם פחות בגיימינג בישיבה מול המסך, אבל בשאר הדברים

ההבדל די משמעותי.

אני מדבר איתך מנסיון, מאג חברה מסריחה ויש לי שני מסכים שלהם, אחד כבר לא עובד ולשני יש זליגת אור רצינית ומן כתמים\נקודות על המסך.

מילא אלה עלו לי 1000 שקל ביחד, אבל אתה מדבר על 1300 שקל!, בשביל מה להשקיע כ"כ הרבה על המסך הזה שיש אלטרנטיבות טובות בהרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים