עבור לתוכן

IPOD דור III - איזה מכשיר מאכזב

Featured Replies

פורסם

Ice2k אתה נוגד את עצמך , אתה אומר שלאנשים יש צורכים מסוימים ( בהחלט נכון ) ושאסור ללכת לפי נתונים טכניים , אתה מדגיש שהבחור ( עם התמונה של הומר ) קונה לפי צרכיו , שזה הבטריה של אייריבר ( נתון שרשום במפרט הטכני ) , זאת סתירה בין דבריך .

המסקנה  , לכל אחד יש צרכים מסוימים , אז מה עושים , מזיזים את התחת ( או יותר נכון , את העכבר ),קוראים ביקורות ונתונים טכניים , שואלים פה ושם ומקבלים תשובה וקונים ...)

• תגובות 78
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אישית הייתי הולך על האייריבר נגן נייד אמור להיות נייד ולספק חיי סוללה נורמאלים ולא תדליק אותו תכבה תעביר כמה שירים ותוך 6 שעות כבר אין לך סוללה(וככול שהזמן עובר זה יורד) 8 שעות חיי סוללה זו פשוט בושה לעומת זאת 16 זה כבר נגן נייד נכון שיש אנשים כמו Ice2K שיצרו לעצמם מטען סוללות אבל לא כולנו כאלה יצירתיים ומטען סוללות של אפל עולה מסספיק כסף ששווה לוותר על התענוג.

הפוד יותר יפה כנראה שלאחר שמתרגלים אליו קצת גם יותר נוח אבל מה לעשות שיש לו חסרונות גדולים מאוד, אביזרים יקרים סוללה יקרה וחיי סוללה קצרים מאווודדד

פורסם

ווא וואו איזו מיתקפה - לא זכור לי שאמרתי מה טוב יותר ואני לרגע לא משבח את האייפוד לעומת האייריבר (לפחות לא בצורה של זה יותר טוב או זה יותר טוב) , אז קצת להירגע עם הפאראנויות בראש.

אז לבחור הראשון - לא הבנתי בדיוק איפה אני סותר את עצמי - תסביר שוב בצורה אחרת כי לא הבנתי בדיוק ויכול להיות שאני טועה,אבל לפי מה שאני כן מנסה להבין (ואני מקווה שזה נכון) אין שום סתירה - פשוט תיקרא טוב מה שאמרתי - כל אחד והשיקולים שלו , ציטוט: "אם חשוב לך הרבה יותר שעות מ 8 או 10 האייפוד יורד מהרשימה - ובודקים אם המכשיר הבא מספק את כל מה שאתה רוצה עם זמן נגינה ארוך הרבה יותר" - קראת טוב ? האייפוד יורד מהפרק אם חשוב לך זמן ארוך הרבה יותר מ 8 או 10 שעות ואני לא יחזור על זה פעם שלישית. אמרתי שלכל אחד צרכים משלו. וגם לא אמרתי שאסור ללכת לפי נתונים טכניים - אלא אמרתי שאסור ללכת לפי נתונים טכנים בלבד ולפי זה לקבוע חד משמעית מה יותר טוב (יש הבדל לא קטן אחי - באמת תקרא טוב) ונראה לי שאתה חושב שאמרתי משהו כמו איפוד יותר טוב או כל דבר דומה שאני כרגע מנסה למנוע שאתם תגידו , אני רק אומר להתייחס שונה לדרך בה אתם מדרגים דברים - כתבו כאן אפל אינטל אייריבר איי אמ די - ולזה התייחסתי - כל השאר - זה כבר כנראה בראש שלכם. ונכון מה שרשמת - הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להזיז את התחת ולחפש ביקורות או לדבר עם משתמשים של המכשירים (בצורה מחשידה כמובן - בעיקר אם הם ישראלים).

ולבחור השני - יש לך נגן נייד ? או יותר מיזה , נגיד נגד הארדיסק נייד ? שאתה ככה קובע כמה מדליקים כמה מכבים וכמה זמן בטרייה זה טוב או לא טוב ? זה נשמע כאילו לא , אבל גם אם כן - אתה וצרכך ואנשים אחרים וצרכם, נכון - 8 זה באמת מעט לימינו ולמוצר שעולה מאות דולרים , אבל לא תמיד צריך לחפש איפה דופקים אותך ולחשוב בכנות כמה זה באמת חשוב לך (ותרד רגע מהאייפוד - נגיד שלאייריבר היה רק 8 שעות ,עכשיו תחשוב איך יותר כדאי לקנות.. לחפש מה טוב לך או מה הכי טוב בשוק).

אז גם טלפון נייד זה מכשיר נייד וכולם מגיעים למצב שהם מטעינים פעם ביום יומיים , אז היום הכל טוב ויפה ואף אחד לא בוכה - אבל עוד 5 שנים כשזמני הסוללה יהיו פי 5 - שוב יהוא מישהו ויקפוץ ויגיד משהו כמו "מכשיר נייד צריך להיות נייד ובלה בלה בלה , ו130 דקות דיבור זה עלוב... ובלה בלה בלה" אז בבקשה , הכל יחסי.

ועוד משהו חשוב שברצוני לתקן - מעולם לא בניתי מטען סוללות לאייפוד , ולעולם לא היו לי בעיות עם זמני הבטרייה שלו (10 שעות) , אני קניתי אותו ליומיום, ואם אתם רוצים לדעת - אז הצבא דירבן אותי לקנות - קניתי אותו לזמן הצבא תוך חשיבה על היום יום של העתיד , לעולם לא היתי שם יומיים בלי חשמל וכשכן היתי זה בטח לא היה מצב למוזיקה.כבר אני לא בגיל של טיולים שנתיים (שגם שם אני זוכר שיש חשמל אבל זה לא משנה) אני לא לוקח אייפוד לטיולים ארוכים בטבע (זה סיכון מדי לטעמי לטייל עם מכשיר של 2500 כשיש אלטרנטיבות ואני לא ממש צריך מוזיקה בטבע עצמו). ככה שהוא התאים לצרכים שלי ובגלל זה קניתי. אם היה לי צורך במשהו כמו 17 שעות והיה מיבחר של מכשירים איכותיים - כנראה היתי קונה משהו אחר. וגם היום שיש כבר אייריבר והרבה חברות - אני חייב לציין שלא בטוח היתי קונה אייפוד. וכן - זה מכשיר יוקרתי ומעצבן עם האף למעלה שכל דבר סביבו עולה הרבה - אך המצב בארץ לא שונה עם חברות אחרות לצערנו הרב ועל זה אני מתעצבן - למה לעזעזל אייריבר יקר כלכך ? , בארץ הכל הפוך... אתם צודקים בביקורת על האייפוד בהרבה דברים - אבל אתם מחפשים אותו יותר משאתם מבקרים אותו  , זה כבר הערצה ושנאה יותר מאשר נורמליות (אין כפתור STOP , נו באמת..... רק שלזה לא יגיע למשפט בסגנון "תינוקות אלרגים לצבע הלבן של האייפוד"  ::) ).

המטען סוללות דרך אגב נבנה לצילומים ממושכים בטבע למצלמה בעלת סוללה מיוחדת שהיתי חייב אותה בגלל הגודל שלה ולא היתה לי אלטרנטיבה אחרת עקב תנאי המקום שבו טיילתי - (היתי חייב משהו שיכנס לכיס אבל יהיה מאוד איכותי וכמה שיותר ידני) , והפתרון עבד אחלה.

פורסם

אופס התבלבלתי בקשר למטען טעות שלי.

אני רק אומר לכול מכשיר יש את היתרונות שלו אני הייתי הולך על הIRIVER בגלל הקטע של הסוללה אני מוכן להתפשר על יופי סטייל ונוחות אולי בשביל לקבל יותר דקות ופיצ'רים מעניינים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים