פורסם 2010 בנובמבר 2514 שנים האם יש דרך למחוק את האותיות שיש על המקלדת מבלי לפגוע או להרוס את המקלדת (במחשב נייד להזכיר)פשוט אני רוצה לקנות מחשב נייד (ולא משנה איפה אני ) ולמחוק את האותיות שאני לא צריך.
פורסם 2010 בנובמבר 2814 שנים תנסה עם אציטון.אבל תעשה את זה מאד ממוקד, עם Qtip כדי שלא ימחק את מה שכן צריך..
פורסם 2010 בנובמבר 2814 שנים תנסה עם אציטון.אבל תעשה את זה מאד ממוקד, עם Qtip כדי שלא ימחק את מה שכן צריך..לאאאאא!! עם אציטון אתה תהרוס את המקלדת שלך ...לך לחברות תעוסקות בזה מקצועית ...חבל על המחשב הנייד אציטון ממיס פלסטיק
פורסם 2010 בנובמבר 2814 שנים אציטון באמת ממיס פלסטיק?את זה אני צריך לראות..(הולך לבדוק את זה בקרוב)בכל אופן, אם אציטון חזק מידי, אתה יכול לקנות בבית מרקחת בקבוק קטן של אלכוהול.(אני לא זוכר אם זה 40%, או 60%),ואז שוב, עם Qtip.אלכוהול הוא לא חזק כמו אציטון.
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים אציטון באמת ממיס פלסטיק?את זה אני צריך לראות..(הולך לבדוק את זה בקרוב)בכל אופן, אם אציטון חזק מידי, אתה יכול לקנות בבית מרקחת בקבוק קטן של אלכוהול.(אני לא זוכר אם זה 40%, או 60%),ואז שוב, עם Qtip.אלכוהול הוא לא חזק כמו אציטון.ועוד איך לא בדיוק ממיס הוא יוריד שכבה ממנו והמקשים יהיו דביקים
פורסם 2010 בדצמבר 214 שנים מחבר חברה תודה על העזרה אבל בסוף חבר שלי קנה מחשב נייד רק באנגלית לא יודע איפה הוא מצא אבל שיתחדששוב תודה על העזרה
פורסם 2010 בדצמבר 314 שנים לידע כללי:תלוי באיזו טכנולוגיה הודפסו האותיות, אם זה מוטבע (חריטה ומילוי צבע) אז אין טעם אפילו לנסות כי במקרה הטוב ישארו אותיות מוטבעות ללא צבע.אם זה מודפס ולא שקוע וממש חייבים למחוק ומבלי להזיק למקשים אז אפשר להשתמש בחומר עדין יחסית כגון מעכב ייבוש לצבע (נקרא באנגלית RETARDER) שמשתמשים בדפוס משי, ניתן לקנות בחנויות לציוד לדפוס משי וגם אז זה הרבה עבודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.