פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיף KSP כי שמה אני קונה עוד מחשבים באותה הקנייהמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץתקציב: 6500יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 7000יד ראשונה\שניה: יד ראשונה, אני לא מוכן לקנות מחשב ממישהו פרטיזמן אחריות רצוי: שנתייםחברת המחשב הניד המועדפת: או דל או לנובו אבל עדיף דלמערכת הפעלה רצויה: windows 7 professional הפרופשיונל חשוב ביותרכונן קשיח מועדף: 320משקל הנייד המועדף: לא יותר מ1.8גודל הצג: 13 אינץ'זמן סוללה רצוי: כמה שיותר, המחשב הזה צריך להיות מותאם לנסיעות לחול וכל הסיפור הזה אז צריך שיהיה לו כמה שיותרצבע המחשב הרצוי: לא משנה כל כך, רק שלא יהיה איזה ורוד או משהואפשרויות נוספות במחשב: אני לא יודע אם לרשום את זה פה, אבל אני צריך עם זה תחנת הגינה מתאימהמה מטרת שימוש המחשב? (אנא הרחיבו קצת על השימוש במחשב, ותנו דוגמאות לתוכנות \ שימושים שלכם בו,במידה ואתם רוצים מחשב למשחקים ציינו באילו משחקים מדובר + על איזה איכות אתם רוצים שהמשחק יעלה.):המחשב צריך להיות קטן יחסית וקל, הוא צריך להיות מותאם לנסיעות לחול.צריך שהוא גם יהיה חזק שיוכל להריץ תוכנות גראפיות כמו solid works וכאלוהתחנת הגינה זה חשוב.תודה לעוזרים
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים הדרישה שלך מאוד לא פשוטה, גם מחשב חזק שיריץ תוכנות CAD וגם קטן ועם חיי סוללה ארוכים.רוב הדרישות לא יחיו ביחד - מחשבים קטנים לא נועדו לתכנון ולכן לא מכילים כרטיסי מסך חזקים מספיק לתוכנות CAD.האופציה הכי קרובה להתאים לך תהיה כנראה ה-E4310 של דל עם בגרסה עם כרטיס מסך נפרד (3100)לצערך לא ראיתי שהוא נמכר בארץ.
פורסם 2010 בנובמבר 2615 שנים מחבר אני יודע שהדרישה שלי מאוד לא פשוטה.. וכניראה אני צריך לרדת מהקטע הזה כי באמת קשה למצוא מחשב כזהאפשר אולי לרדת ברמה של החומרה של המחשב בשביל מחשב יותר קל וקטן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.