עבור לתוכן

חיתוך כבלים לא רצויים מהספק ופירוק היטסינק

Featured Replies

פורסם

האם ניתן לחתוך כבלים לא נחוצים? יש יותר מידי ובחצי מהם אני לא משתמש.

הם מפריעים לזרימת אוויר (למרות שהם קשורים, עדיין יש יותר מידי), לא נראה טוב ולא נוח לעבוד עם מיליון ואחת כבלים לא נחוצים.

אז אפשר לחתוך אותם? או אולי בכלל לנתק מהספק עצמו בדרך אחרת?

כמו שכתבתי בתיואר, הספק הוא Thermaltake - 420APD

שאלה שניה, איך אני מנתק את ההיטסיק מהגשר הצפוני? הלוח אם 8knp, ההיטסינק מחובר ללוח עם שני חיבורים, ניסיתי למשוך אותם החוצה ולא יצא, אני צריך להוציא את ההיטסינק בשביל למרוח בלו 2.

פורסם

לשאלה הראשונה: אני לא בטוח שזה יהיה רעיון כל כך מוצלח לגזור אותם

מהחשש שהם פשוט יגרמו לקצר או משהו בסיגנון.

אני הייתי ממליץ לך לשים אותם במגירה של הסידירום ולקשור את כולם באזיקון גדול.

שאלה שניה: זה פינים כאלה שאתה צריך להוציא את הלוח בשביל לפרק.

אתה צריך ללחוץ עליהם מאחורי הלוח ואז הם יוצאים.

הפירוק של הסינק יכול להיות מעט קשה תעשה אותו בעדינות.

פורסם

בקשר לראשון, כן, חשבתי גם על זה...אני כבר אסדר הכל מחדש כאשר יגיעו הכבלים המעוגלים.

בקשר לשני, תודה, באמת תהיתי. גם את זה אני אעשה ברגע שיגיעו המעוגלים.

פורסם

בקשר לראשון, כן, חשבתי גם על זה...אני כבר אסדר הכל מחדש כאשר יגיעו הכבלים המעוגלים.

בקשר לשני, תודה, באמת תהיתי. גם את זה אני אעשה ברגע שיגיעו המעוגלים.

תתחדש

תעדכן אותנו אם יהיו לך בעיות .

פורסם

אין בעיה אתה יכול לחתוך אותם , תחתוך בקצה ותשים על זה שאווה מנר וזהו לא יהיו לך קצר .

פורסם

לא כדי לחתוך אותם כי לא יהיה לך אחריות ברגע שתעשה את זה, אתה יכול לשים אותם מעל הספק הדבר הכי פשוט שיש...

פורסם

שאווה?

והחלטתי לא לחתוך אותם, אני אוריד את הצורב מקום אחד למטה ואת כל הכבלים הנותרים אני למפרץ העליון.

פורסם

אין בעיה אתה יכול לחתוך אותם , תחתוך בקצה ותשים על זה שאווה מנר וזהו לא יהיו לך קצר .

שאווה יכולה להתפורר עם קצת כוח, אם הוא לא שם לב שהוא מזיז את החוט והשאווה נתפסת במשהו ואז זה יכול לפורר אותה,

אני מציע לך, בלי לחתוך את הכבלים, פשוט מהמקום שהם יוצאים מהספק תשים אותם מאחורי הברזל שמחזיק את הלוח אם,

יעני שאם אתה פותח את הדלת השניה של המארז(דלת ימין), אז אתה תראה את החוט שם,

אבל זה רק אם אתה לא משתמש בחוט בכלל, לי יש חוט אחד כזה.., והעברתי שני חוטים של מאווררים שמתחברים לפאן באס,

אז העברתי אותם שם.., וככה זה לא תופס המון מקום.., ואם אתה רוצה לחתוך את הכבלים, אז תחתוך, שים איזולירבנד על הקצוות,

ואז תשים על כל הקצוות של כל החוטים החשופים, ואז תקשור את כל החוטים ביחד עם איזולירבנד, ואז אם זה עדיין רופף..

תקשור אותם גם אם אזיקון, ותחתוך כמובן לאזיקון את השארית שלו, שזה לא יפריע לך.. ::);)

פורסם

עזוב אחריות ועזוב שטויות...

פתח את הספק. זהה מהיכן מגיעים הכבלים הנוספים שאתה לא צריך של הספק.

תחתוך אותו עם קאטר כזה כמה שיותר קרוב... שישאר כמה שפחות כבל שיוצא מהספק בקיצור

שים על זה גוש איזולירבנד... שישב עליו יציב וחזק! וזהו סגור הכל ויהיה לך מלא כבלים פחות. שזה אדיר :-)

בקשר ל... גוף קירור על ה CHIPSET. אז נכון, יש לך 2 פינים נלחצים כאלה שאתה דוחף אותם מאחורי הלוח אם ואז זה אמור לצאת. יש סיכוי שיהיה שם חומר טרמי (אל תתפלא אם אין חחח). שאתה מחזיר מן הסתם אל תשכח לשים חומר טרמי משלך ולראות שהגוף יושב טוב.

אגב, סוג כזה של גופי קירור עם לחצנים קפיציים כאלה מופיעים הרבה בכרטיסי מסך.. אתה יכול להתאמן על זה לפני זה

יניב

פורסם

לפי דעתי חבל להרוס לגמרי את הכבלים האלה של הספק...כי אולי פעם תשתמש בהם וספק זה לא משהו שמחליפים כל יום...

פורסם

לפי דעתי חבל להרוס לגמרי את הכבלים האלה של הספק...כי אולי פעם תשתמש בהם וספק זה לא משהו שמחליפים כל יום...

יש גם כאן משהו, אולי בעתיד תוסיף הראד דיסקים, כונני די וי די או סידירום\צורב.

אין טעם להרוס את הכבלים.

גם ככה ספק יקר.

פורסם

אמרתי שאני לא אחתוך כלום...

בכל מקרה את הביצוע אני מתכוון לבצע ברגע שיגיעו הכבלים המעוגלים, כרגע אין לי שום טעם לעשות את זה.

אבל אני כן תוהה...

יש לי צורב, יש לי דיסק קשיח, היום כל אחד מהם מחובר עם כבל שונה.

אם אני אחבר את שניהם על אותו כבל, הם יעבדו לפי האיטי יותר נכון?

אם זה עוד יהיה במידה סבילה, אז אני יכול להוציא עוד כבל מהמארז...

פורסם

אמרתי שאני לא אחתוך כלום...

בכל מקרה את הביצוע אני מתכוון לבצע ברגע שיגיעו הכבלים המעוגלים, כרגע אין לי שום טעם לעשות את זה.

אבל אני כן תוהה...

יש לי צורב, יש לי דיסק קשיח, היום כל אחד מהם מחובר עם כבל שונה.

אם אני אחבר את שניהם על אותו כבל, הם יעבדו לפי האיטי יותר נכון?

אם זה עוד יהיה במידה סבילה, אז אני יכול להוציא עוד כבל מהמארז...

אל תחשוב על זה אפילו.

אתה לא יודע כמה זה מאט לך את ההארד דיסק ניסיתי את זה פעם

הייתי צריך להתקין ווינדוס מהתחלה.

שים 2 כבלים כל 1 על כבל .!

פורסם

המערכת הפעלה מותקנת לי בכלל על כונן SATA אז לא ממש אכפת לי...

טוב...נחכה למעוגלים וזהו...

פורסם

סליחה שאני מקפיץ את הדיון אך קראתי את הדיון ועדין משהו לא ברור לי.

אם אני חותך את הכבלים ולא שם את האיזולירבנד כמו שצריך, אז הספק יתקצר. השאלה היא האם הספק יהיה עדין שמיש אחרי שאני יבודד אותו כמו שצריך או שהוא כבר יהרס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים