עבור לתוכן

כונן (חדש וטוב) מתפקד לאט עם קצב העברה נמוך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כבתי את כל הדברים ובצעתי העתקה בין מחיצות והוא עבד על 15-20 MBS...

והינה תמונה של התוכנה:

45536144.jpg

אבל שוב הבעיה שלי היא שכשאני מבצעה העתקה או מאמץ טיפה את הארד דיסק (אניטי וירוס, סריקות וכו') אז כל המחשב ניהיה איטי בטירוף...

• תגובות 35
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחרי שכיבית את הדברים האלה, אני רואה שהמצב השתפר (על הגרף בכל אופן...).

רק לידע כללי, התוכנה עושה בדיוק את מה שאתה עושה, מעתיקה קבצים, והיא הצליחה להגיע ליותר...

מה שכן, מערכת עם קשיח בודד, תמיד תסבול עם ביצועים נחותים, הכל על אותו כונן אבל מחט אחת שצריכה לשרת את הכל.

בדקתי אפילו על מחשב אחר (נייד) ששם הכל על קשיח אחד והיה לי גרף דומה (במצב שבו כיבית דברים - שאצלי זה ככה).

העתקת קובץ יחיד (סרט) של 700 מגבייט היה מאוד מהיר, שניות בודדות.

אין לי תשובה בשבילך, התוכנה שלך טוענת שאתה מסוגל להעתיק בקצב תקין.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי... נראה לי שאני אוסיף כונן פיזי נוסף של 250 סתאם שוכב לי בבית ללא תעסוקה ויתקין עליו את המערכת הפעלה...

בכל מקרה סתאם לידע כללי זה משנה לאן אני מחבר את הקבל של הכונן (SATA) ללוח?

פורסם

חברה זה שוב אני

כל מה שכתבתם נכון לגבי מערכת הפעלה 7 או ויסטה ולי יש אקספי

לגולי לגבי השאלה האחרונה שלך אם זה משנה לאן אתה מחבר את הכבל אני כול לומר לך בודאות שאם אני מחבר את הכבל סאטה

לחיבור הראשון או לרביעי יש הבדל בודאות

אני לא ממש בטוח בסיבה אבל לפי עניות דעתי ואני מדגיש שהיא עניה בהחלט הדבר קשור לערוצים אליהם מחוברים כניסות הסאטה

חלק מחוברות לערוץ אחד ואחרות לערוץ אחר

מה שמביא אותי לשאול :אם לא התקננו את דרייבר הסאטה אז בעצם החיבור מקושר לערוץ IDE ועובד משם לא ?

שאלה נוספת היא האם בלוחות יש בקר סאטה יעודי או שהם משתמשים במעבד של הגשר הצפוני בצירוף תוכנת אמולציה?

או שהשאלות שלי לא נכונות בכלל ואני מדבר סתם שטויות

בכל אופן אודה למי שיעזור לי להתקין את הדרייבר על אקספי 32 ללא פלופי

פורסם

אוקיי הבנתי... נראה לי שאני אוסיף כונן פיזי נוסף של 250 סתאם שוכב לי בבית ללא תעסוקה ויתקין עליו את המערכת הפעלה...

בכל מקרה סתאם לידע כללי זה משנה לאן אני מחבר את הקבל של הכונן (SATA) ללוח?

תעשה את זה, בעיקרון אם אתה מפריד בין כונן מערכת הפעלה לשאר המערכת, הכל יעבוד יותר חלק בצורה מורגשת.

בקשר לחיבור, יש חיבור SATA של בקר של הלוח, ויש כל מני בקרי RAID מזויפים שעלולים לפגוע בביצועים, אצלך התוכנה בדקה והביצועים סבירים.

יש גם אפשרות ש-DMA לא מודלק בכוננים, אבל זה היה פוגע בביצועים של הבדיקה, אתה מוזמן לבדוק בכל זאת, פה יש מדריך:

http://windows7themes.net/how-to-enable-dma-in-windows-7.html

ל-ברוס לי, תפתח טרד משלך כי אצלך אולי יש בעיה אחרת.

בקשר להערה שלך: SATA יכול לתפקד כ-IDE אולי, להתחבר ל-IDE ממש לא. חוץ מזה IDE מסוגל להעביר 133MB לשניה...

http://en.wikipedia.org/wiki/Parallel_ATA

פורסם

עריכה :

אופס לא רלוונטי סורי..

ׂ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים