פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים שלום לכולם! היום קיבלתי לוח אם DFI DK P45-T2RS PLUS ו אני תיכננתי לשים בו פנטיום D830. הבעיה היא זה שכשאני מדליק את המחשב אז בלוח אם זה נותן לי שגיא C1 ואני לא יכול לעשות כלום. שמתי לו אחרי זה Q9550 מהמחשב שלי והכל עובד כמו שצריך. ה-D830 עובד מצויין בלוח אחר של MSI, מה יכול להיות הבעיה? תודה
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים שלום לכולם! היום קיבלתי לוח אם DFI DK P45-T2RS PLUS ו אני תיכננתי לשים בו פנטיום D830. הבעיה היא זה שכשאני מדליק את המחשב אז בלוח אם זה נותן לי שגיא C1 ואני לא יכול לעשות כלום. שמתי לו אחרי זה Q9550 מהמחשב שלי והכל עובד כמו שצריך. ה-D830 עובד מצויין בלוח אחר של MSI, מה יכול להיות הבעיה? תודהקודם בודקים האם פנטיום D830 אמור בכלל עבוד על הלוח הזה.http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&windowstate=normal&mode=viewרואים שהוא לא ברשימת Cpu Supports, ואז לא עושים שטויות.
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מחבר :kopfpatsch: עוד לא ראיתי לפני זה שלוח תומך במעבד יותר חדש ולא תומך בישן מאותה תושבת. תודה בכל מקרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.