פורסם 2010 בנובמבר 2315 שנים ובכן, "מסך LED" כפי שאוהבים לקרוא להם זה סתם מסכי LCD שהתאורה האחורית שלהם היא LED (במקום CCFL)בהתאם לכך, ניתן לנקות אותו כמו כל מסך LCD רגיל - עם מטלית אנטיסטטית מיוחדת ותכשיר ניקוי מתאים.
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים אני לא צוחק איתך , אבל האפשרות הכי טובה לנקות מסכים שטוחים ( מכל סוג שהוא ) זה עם טיפטיפונת מרכך כביסה ( בגלל שהוא לא מכיר חומרים שיכולים להזיק או להדבק למשטחים כמו : סבון למשל )ולנקות את המסך עם מטלית מיוחדת , לרוב אני ממליץ על המטליות שאתה מקבל עם קניית משקפיים חדשים , מטלית לניקוי משקפיים , המטלית מאוד מאוד עדינה , את המרכך אני שם על המטלית שכמובן תהיה יבשה ( בלי מים ) רק מרכך כביסה , ממש טיפה ,ככה אני מנקה את הטלויזיה שלי בחדר , LCD 32 אינט'ש
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים מחבר את עוד לא שמעתי! מעניין...אני אברר את הנושא של המרכך ( יש לי מסך ישן)
פורסם 2010 בנובמבר 2614 שנים שלום, במטלית מסוג מיקרופייבר (יצרנים: סנו או חוגלה ). סיבי המקרופייבר הזעירים אוספים את הליכלוך וסופגים אותו לתוך המטלית. ניקוי רטוב: מנגבים בעדינות עם מטלית לחה במעט מאד מים מזוקקים. ניקוי יבש: מטלית המיקרופייבר מנקה אבק תוך שימוש בחשמל סטטי. האבק ניתפס בה כמו אל מגנט. חשוב: להקפיד על שימוש וטיפול במטלית בהתאם להוראות היצרן. בברכה
פורסם 2010 בדצמבר 214 שנים שלום, במטלית מסוג מיקרופייבר (יצרנים: סנו או חוגלה ). סיבי המקרופייבר הזעירים אוספים את הליכלוך וסופגים אותו לתוך המטלית. ניקוי רטוב: מנגבים בעדינות עם מטלית לחה במעט מאד מים מזוקקים. ניקוי יבש: מטלית המיקרופייבר מנקה אבק תוך שימוש בחשמל סטטי. האבק ניתפס בה כמו אל מגנט. חשוב: להקפיד על שימוש וטיפול במטלית בהתאם להוראות היצרן. בברכה אתה בטוח שאתה לא עובד באחת מהחברות הללו ? ? ?
פורסם 2010 בדצמבר 214 שנים זה נכון אבל.עם מטליות מיקרופייבר (כמו של משקפיים) אוספים לכלוך ואבק ואז מנקים עם תרסיס (מוכרים סטים שלמים בסופרים ב-15-30 ש"ח).
פורסם 2010 בדצמבר 214 שנים חברים, אינני עובד ואינני סוכן של אף אחד, זו עצתי ומי שרוצה שינסה (על אחריותו) וידווח כאן על התוצאות. בברכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.