עבור לתוכן

מעוניין לשדרג ומתלבט בין SLI לכרטיס 1 אחר שנותן ביצועים יותר טובים

Featured Replies

פורסם

המערכת שלי

לוח: Gigabyte GA-M57SLI-S4

מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition, 3216 MHz (16 x 201) 6400

זיכרון: 4095 OCZ XTC Platinum

כרטיס מסך : nVIDIA GeForce 8800 GT

השאלה זה אם כדאי להוסיף כרטיס נוסף של 8800 GT או פשוט לשים כרטיס אחד בהמלצתכם כי אין לי מושג איזה כרטיס ישתווה בערך ל2 כרטיסים של 8800GT

תודה רבה לכם!

עריכה:

לאחר קריאת הכתבה על הכרטיס המסתורי הזה http://hwzone.co.il/news/1193595815/57246

כמעט ולא מצאתי את הכרטיס הזה למכירה בארץ אז אולי בכל זאת כדאי ללכת על כרטיס 1 אחר?

פורסם

אתה מודע לעובדה שהכתבה הזאת היא מ-2007...?

פורסם
  • מחבר

כן אני מודע אבל זה משנה משהו?

פורסם

כן, מאז ה"כרטיס המסתורי" הזה נהפך לרב מכר רציני, בסוף 2008 המכירות שלו דאכו וגדלו בשנית בסוף 2009 עקב ירידת מחירים דרסטית, במהלך 2010 ירידת מחירים נוספת הביאה את ה8800GT לשפל של 360 שקלים, ברו.ר שהכל נחטף מהמדפים ונשארו היום גרסאות יקרות יותר.

SLI דורש ספק כח איכותי, באיזה ספק כח אתה משתמש?

פורסם

כן, מאז ה"כרטיס המסתורי" הזה נהפך לרב מכר רציני, בסוף 2008 המכירות שלו דאכו וגדלו בשנית בסוף 2009 עקב ירידת מחירים דרסטית, במהלך 2010 ירידת מחירים נוספת הביאה את ה8800GT לשפל של 360 שקלים, ברו.ר שהכל נחטף מהמדפים ונשארו היום גרסאות יקרות יותר.

SLI דורש ספק כח איכותי, באיזה ספק כח אתה משתמש?

כבוד על היידע :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

פתחתי את הצד של המחשב וראיתי רק את שם החברה אז קפצתי למחסן כדי לראות את הספר כדי להיות בטוח אז הספק של Thermaltake 650W

שוב תודה!

פורסם

צריך גם שם הדגם, כי ל THERMALTAKE יש דגמים יותר טובים וטובים פחות.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם זה יעזור אבל זה מה שרשום בספר: Thermaltake 650W atx12V 2.2 & eps 12V version

פורסם

אם אתה מחפש כרטיס מסך לSLI תמיד תחפש בeBay :)

מה שנתת זהו לא מספר הדגם-אם אתה מסתבך תוריד את התוכנה siw או כל תוכנה אחרת בתחום ותבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים