עבור לתוכן

שיא חדש 22 מעלות IDLE

Featured Replies

פורסם

3 שעות ישבתי על המחשב פירקתי אותו לרסיסים ניקיתי אותו מאבק כמו שאף פעם לא ניקיתי

הוספתי מאורר אחד מאחורה שמוציא אויר ואחד מהצד שמכניס אויר.

פורסם

תן תמונה יקמצן :xyxthumbs:

פורסם

אצלי עכשיו הrealtemp בQX9650 מראה 30,12,11 ו-18 מעלות בהתאמה לכל ליבה. החיישן של ה30 תקוע - הוא לעולם לא יורד מתחת לערך זה. :nixweiss:

פורסם

רבותי, אתם מבינים שכל קירור שבסופו של דבר מוסר חום לחלל החדר (הן קירור אויר והן קירור מים, דרך הרדיאטור - לא כולל קירורים עם מדחס שהם למעשה "מקררים" קטנים) לעולם לא יכול לקרר משהו אל מתחת לטמפרטורת החדר? תרמודינמיקה בסיסית...

פורסם

החיישנים בסדרות האלה מכוילים להגן על המעבד מהתחממות יתר. הם מדויקים בטמפ' גבוהות (נגיד 70 מעלות וצפונה) והופכים מאוד לא מדויקים בטמפ' נמוכות (30 מעלות נגיד). תוכנת realtemp מאפשרת למשתמש לכייל את התוכנה ולהוסיף משתנה שמשפר את נכונות הנתונים בטמפ' החדר.

אם בחורף הישראלי יש 35 מעלות בחוץ אז תוך המארז לא ממש קריר מזה. אני כמובן מניח שלא משתמשים בקירור חנקן אלא במאווררים שנוטלים את האוויר החם בפנים ומעבירים אותו לחוץ. כרגע אצלי הליבות על 34 מעלות כמעט במנוחה. המרחק מנקודת Tj Max הוא 77 כלומר ללא כיול התוכנה המעבד שלי היה מראה 23 (100-77). זה נחמד לחשוב שהמעבד שלי קריר אבל הוא תחת OC והמארז סגור ויש גם כרטיס מסך חם לידו ויש לי תחושה שה 34 מעלות קרוב יותר למציאות.

אפשר להתבונן בכתוב פה:

http://www.techpowerup.com/realtemp/docs.php

graph1.png

פורסם

תודה blue_core על ההשקעה.

לא ידעתי שגם E8400 נותן שגיאה... ועל הכיול ב-Realtemp פעם ראשונה שומע, לא ראיתי את זה בתוכנה...

פורסם

גם אני הגעתי ל20 מעלות עם המערכת שלי..אבל זה היה שבחוץ היו 12 מעלות ;D :xyxthumbs:

פורסם

כן, אה?

פעם באו אלי אורחים, ולא היה נעים לי שהמקרר שלי ריק, אז חשבתי ולא מצאתי פתרון יותר טוב מאשר לדחוף את המחשב לתוך המקרר. אז הטמפרטורה של ליבה 2 ירדה למינוס 2 מעלות, והמחשב קרס. מה שמעניין שהליבות האחרות היו בפלוס 5 עד פלוס 10, חוץ מהשלישית שהייתה על 30 כי כנראה החיישן תקוע. אתם חושבים שאם אפרק את המחשב וארענן משחה תרמית זה יעזור? :silly:

פורסם

לא הגיוני שזה יעזור, אבל בכל זאת בריא להחליף את המשחה פעם ב...

פורסם

רבותי, אתם מבינים שכל קירור שבסופו של דבר מוסר חום לחלל החדר (הן קירור אויר והן קירור מים, דרך הרדיאטור - לא כולל קירורים עם מדחס שהם למעשה "מקררים" קטנים) לעולם לא יכול לקרר משהו אל מתחת לטמפרטורת החדר? תרמודינמיקה בסיסית...

אני חושב שזה היה ברור - אלה אם הוא הוריד את הטמפ' החדר בהתאם לפני...

כמו בחדר מחשבים\שרתים

פורסם
  • מחבר

הינה צילום מסך מעכשיו מזגן על 30 מעלות בחדר[br]פורסם בתאריך: 24.11.2010 בשעה 00:56:53

למה התמונה בגודל קטן?

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים