עבור לתוכן

Epox 8RDA+ v.2.1 VS. Abit NF7 v.2

Featured Replies

פורסם

אויש, הנה אחד שאין לו ניסיון ולא מבין.

אחי, קרא את הסקירה ב Pc-Spot על ה ABIT NF7, תראה שהוא מפסיד בכל מבחן ל 8RDA.

ועוד כשיש את ה 8RDA3 ב480 שקל, שהוא טוב יותר משניהם, וגם מכיל LAN.

אתה על תעשה מעצמך מבין גדול כי אני כבר ראיתי כאלה דפוקים שחושבים שהם יודעים הרבה,תלמד לשמוע מה אנשים אחרים חושבים

ובקשר לניסיון יש לי יותר ממך זה בטוח.

• תגובות 55
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

i.k,

כפי שציינתי מקודם. אני לקחתי את שני הלוחות ABIT NF7 וEpox 8RDA והשוואתי בינהם (ניתן לראות את התוצאות בסקירה על ABIT NF7 ב Pc-Spot).

תאמין לי שהאפוקס פשוט יותר טוב ועשה הרבה פחות כאב ראש. וזאת ממש לא דעה כפי שאתה מתאר, זאת עובדה.

iakovl,

מה שתגיד. Pc-Spot, לפי איך שאני מכיר אותם, בחיים, אבל בחיים לא ירמאו אנשים בסקירות. כנ"ל לגביי הסקירה שלי עם ה ABIT NF7, הכל נעשה בצורה מדוייקת, בנצ'מרק אחר בנצ'מרק. האפוקס פשוט טוב יותר (אולם בהפרשים מאוד קטנים). אם נסתכל מעבר לבנצ'מרקים, גם האפוקס עדיף יותר. אני ממש לא חסיד של אפוקס, אני לא חסיד של אף לוח. אני הולך עם מה שטוב יותר.

ושוב,

בוא נגמור את הוויכוח הזה ונביא לפותח הדיון תשובה סופית - Epox 8RDA+ או ABIT NF7 (שניהם ULTRA 400). יש עדיין מישהו שאומר NF7? שיסביר ולא סתם יאמר.

פורסם

אמנם כבר הנושא טחון - גם אני הייתי הולך עם ה EPOX ואם רק בגלל ה SUONDSTORM שאין בכלל מה שהשוות

ולכן אם אתה הולך לעבוד עם ה OC SOUND הלוח של איפוקס הוא הדבר.

פורסם

ומה בקשר לגירסאת ה nf7-s מול ה 8rda3+ ... טווח מחירים ופיצ'רים דומה..

האם גם כאן האיפוקס מתעלה בביצועי אוברקלוקינג וסאומד טובים יותר ??

פורסם

The Epox 8RDA3+ has the Soundstorm only partially without the Dolby Digital decoder while the NF7-S has the Soundstorm fully, both boards have SATA but the Abit doesn't have Firewire.

As for overclocking the latest revision of the 8RDA3+ is supposed to be superb for overclocking and would top the NF7-S.

פורסם

The 8RDA3 has the worse Sound card out of all of these boards while the 8RDA+ has the best, the 8RDA+ is better for o/cing and also has Lan and Firewire, there's no place for comparison, the 8RDA+ is clearly better.

The Abit NF7 hasn't got Soundstorm, and it has no performance advantage on the Epox and no Firewire, for 50 nis difference I'd take the Epox.

עוד אין מישהו בארץ עם הלוח 2.1 של אפוקס שיהיה לך על ממה לממש את תשובתך.

פורסם

אנשים אל תשכחו, אביט הוציא את AN-7 הגרסה החדשה והמשופרת של ה NF-7

פורסם

אנשים אל תשכחו, אביט הוציא את AN-7 הגרסה החדשה והמשופרת של ה NF-7

יקח דיי הרבה זמן עד שהיא תגיע לארץ הלוח אפילו עוד לא אצל היבואן.

פורסם

I have a 8RDA+ Rev 2.1 and another one on the way...

פורסם

1. להוא שאמר (נראה לי פותח הדיון) שהוא לא סומך על האתר של טום אבל כן על pcspot אז ::) ::) ::) זה באמת לראות מה שאתה רוצה... ::)

2. הלוח כן תומך בFirewire הוא גם מגיע עם חיבור כזה (ועוד אחד קטן אני לא יודע מה זה מה)

3. אני החלטתי ללכת על הלוח של אביט כי הוא כבר כאן וזמין וגם יש לו מלא תוספות וגם אין ממש הבדל ענק בביצועים של הלוחות (ב50 נקודות ב-3dmark לפה או לפה ו2-3 פריימים לפה או לפה) בקשר לאוברקלוק שתי הלוחות יכולים להגיע לfsb ממש גבוהה בלי בעייה רצינית ככה שמפה זה רק שאלה של תקציב (למרות שאני לא יודע מה התוספות על הלוח של epox)

פורסם

עוד אין מישהו בארץ עם הלוח 2.1 של אפוקס שיהיה לך על ממה לממש את תשובתך.

זה לא נכון !

הגיעה משלוח אחד מצומצם - וכולו הלך אחרי 35 שניות

פורסם

זה לא נכון !

הגיעה משלוח אחד מצומצם - וכולו הלך אחרי 35 שניות

בתשובתי התכוונתי למישהו בפורום שהידגים את ביצועי הoc שלו.

פורסם

I have a 8RDA+ Rev 2.1 and another one on the way...

I am the only one who can smell lots of Money in the AIR?

LoL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים