עבור לתוכן

Epox 8RDA+ v.2.1 VS. Abit NF7 v.2

Featured Replies

פורסם

איזה לוח עדיף?

יחד עם המעבד AMD XP 2500+ Barton

ועם הזכרון TWINMOS 256MB DDR 3200 - שני סטיקים כאלו..

?

• תגובות 55
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Abit NF7 REV.2

פורסם

If you intend to use the onboard sound card take the 8RDA+, it has the Soundstrom unlike the NF7.

The Epox is also better for overclocking.

פורסם
  • מחבר

Abit NF7 REV.2

כי....??

למרות שלאיפוקס יש יציאת פיירוויר וכ.רשת בניגוד לאביט?

פורסם

אני לא מבין מה אתה משווה כאן...

2 לוחות בתווחי מחירים שונים לגמריי. אם כבר, במחיר של Epox 8RDA+ תוכל לקחת Epox 8RDA3 או את גרסאת ה + במחיר זול מאוד ב www.ksp.co.il.

עדיף בהרבה על ABIT NF7 רגיל, גם מבחינת ביצועים, וזה הוכח ש8RDA טוב יותר מNF7 בסקירה ישראלית.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה אתה משווה כאן...

2 לוחות בתווחי מחירים שונים לגמריי. אם כבר, במחיר של Epox 8RDA+ תוכל לקחת Epox 8RDA3 או את גרסאת ה + במחיר זול מאוד ב www.ksp.co.il.

עדיף בהרבה על ABIT NF7 רגיל, גם מבחינת ביצועים, וזה הוכח ש8RDA טוב יותר מNF7 בסקירה ישראלית.

אני מדבר על ה 8rda+ v2.1!!

ואני לא הולך לקנות מ-ksp, אלא מ-pch

ושם ה nf 7 ver2 עולה אם אני זוכר 514-520

וה 8rda+ ver 2.1 עולה 570

פורסם

לאביט יש כרטיס רשת גם והוא עדיף על האיפוקס בהכול והמחיר זול בלפחות 100 שייח יש פו פשוט חובבי איפוקס שקשה להם להודות בזה שהאיפוקס מפסיד.

אני חושב שהאיפוקס הוא לוח מצוין אבל האביט יותר טוב.

פורסם

ביזבוז כסף.

ב KSP יש לך את ה Epox 8RDA3 ב480 שקל בלבד, זול יותר ממה שהבאת וטוב יותר!

את ה NF7 rev 2.0 יש לך שם ב440 שקל

www.ksp.co.il

פורסם

לאביט יש כרטיס רשת גם והוא עדיף על האיפוקס בהכול והמחיר זול בלפחות 100 שייח יש פו פשוט חובבי איפוקס שקשה להם להודות בזה שהאיפוקס מפסיד.

אני חושב שהאיפוקס הוא לוח מצוין אבל האביט יותר טוב.

אויש, הנה אחד שאין לו ניסיון ולא מבין.

אחי, קרא את הסקירה ב Pc-Spot על ה ABIT NF7, תראה שהוא מפסיד בכל מבחן ל 8RDA.

ועוד כשיש את ה 8RDA3 ב480 שקל, שהוא טוב יותר משניהם, וגם מכיל LAN.

פורסם

The 8RDA3 has the worse Sound card out of all of these boards while the 8RDA+ has the best, the 8RDA+ is better for o/cing and also has Lan and Firewire, there's no place for comparison, the 8RDA+ is clearly better.

The Abit NF7 hasn't got Soundstorm, and it has no performance advantage on the Epox and no Firewire, for 50 nis difference I'd take the Epox.

פורסם

מישהו נתן פה קישור ללינק לביקורת לאתר של טום שיש ביקורות והשוואות על איזה 20 לוחות nforce 2 והאביט (למרות שזה הדגם s) ניצח בכל מבחן (חוץ מאיזה 3 מתוך 60-90 ) את האיפוקס...

ואני עכשיו עם שלי יציב כסלע (שעתיים במבחן הקשה של טוסט) ב200X11 מתח סטוק (אני לא ממשיך בגלל ספק).

פורסם
  • מחבר

The 8RDA3 has the worse Sound card out of all of these boards while the 8RDA+ has the best, the 8RDA+ is better for o/cing and also has Lan and Firewire, there's no place for comparison, the 8RDA+ is clearly better.

The Abit NF7 hasn't got Soundstorm, and it has no performance advantage on the Epox and no Firewire, for 50 nis difference I'd take the Epox.

זה מה שחשבתי ורציתי לשמוע ;D

המווון תודה :D

פורסם

האתר של טום תמיד היה ידוע כאתר לא אמין, ואסור להסתמך על פיו.

אני הרצתי בדיקות אחד אחרי השני על הלוח Epox 8RDA ועל הלוח ABIT NF7 v2.0, רק במבחן אחד האביט לקח בביצועים. אני ראיתי את התוצאות בעיניים, למרות שההבדל הוא לא כזה גדול.

טוף,

אז סיכמנו,

Epox 8RDA+ v2.1 ?

any objections?

פורסם

אין התנגדות :)

פורסם

אויש, הנה אחד שאין לו ניסיון ולא מבין.

אחי, קרא את הסקירה ב Pc-Spot על ה ABIT NF7, תראה שהוא מפסיד בכל מבחן ל 8RDA.

ועוד כשיש את ה 8RDA3 ב480 שקל, שהוא טוב יותר משניהם, וגם מכיל LAN.

כל הסקירות של PC-SPOT הם ביזיון, ורמאות לשמה.

ידוע שגם הלוחות של אביט ושל אפוקס מגיעים כמעט לאותה רמה. יש מי שאומר זה ייותר טוב ויש מיש שאומר שהאחר.

אבל שני הלוחות מצויינים באותה רמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים