עבור לתוכן

האם הראוטר שלי גוסס? ROTAL 1025W

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

יש לי את ה- ROTAL 1025W כבר כמה שנים טובות(3+ אני מניח) ולפני כמה ימים הוא נותק מהחשמל בטעות(ובאופן די אגרסיבי) ומאז הרשת האלחוטית לא שבה לעצמה.

לגבי האלחוטי - אני יכול לגלוש ברשת האלחוטית עם הלפטופ בכיף ואז פתאום הרשת הופכת ל"בעלת קישוריות חלשה" ומנתקת אותי. ניסיונות חוזרים להתחבר או מנתקים אותי לגמרי או מחברים אותי "עם קישוריות מוגבלת". רק להתקרב כמה מטרים לראוטר גורם לרשת להתחבר. וחוזר חלילה...

שמתי לב שפעם ב...(כמה דקות? שעות?) נורית הWLAN(Wireless Lan) מתחילה להבהב לכמה שניות ואז חוזרת להיות "קבועה". אם זיכרוני אינו מטעני - כאשר הראוטר היה עובד כראוי - הנורית הייתה דולקת רצוף כל הזמן.

לגבי החוטי - לפעמים, בעיקר בזמן הורדה כלשהי - הכל עובד נפלא ואז פתאום ההורדה מפסיקה("קצב ההורדה" נשאר זהה והTime Remaining גם כן). ורק "ריענון" ההורדה(להתחיל אותה מחדש) גורם לה לעבוד. אבל זה די נדיר...

גם פה שמתי לב שפעם ב(תדירות הרבה יותר נמוכה מהWLAN) הנורית של הLAN 1(המחשב שלי מחובר לכניסה מס' 1 בראוטר) מהבהבת לכמה שניות.

שאר הנוריות - POWER, DSL, PPP דלוקות קבוע - ללא היבהובים.

דיברתי עם בזק - התומכת שם לא הבינה יותר מדי ואמרה שלפי מה שהיא יודעת נוריות מהבהבות זה תקין, ושאם אני רוצה אני יכול לרכוש ביטוח + תמיכה ברשת האלחוטית ב10 ש"ח לחודש ואז המומחים של בזק יעלו על הבעיה שלי... היא גם ניסתה להאשים את הספקית ואמרה שאולי יש בעיה בשם משתמש שלי אצל הספקית...

בקיצור, שאלתי היא - האם גוסס? האם מת? האם ניתן לעשות משהו?

פורסם

בתור התחלה תנסה לאפס אותו לחלוטין ולהגדיר אותו מחדש, באותה הזדמנות תבדוק אם יש עדכון קושחה עדכני.

לא עזר? תערוך לו טקס פרידה קצר ותודה לו על השירות עד כה, ולך תקנה מכשיר חדש.

פורסם

איזה צירוף מקרים... גם לי יש את הנתב הנ"ל והוא עושה לי בעיות לאחרונה.

אני חושב שגם אני אחליף אותו

פורסם
  • מחבר

טוב - בינתיים אני משתמש בראוטר כמודם ברידג' בלבד וחיברתי אליו ראוטר אחר שיש לי בבבית - D link DIR-300. הכל עובד סבבה עכשיו.

אז כן, הבעיה הייתה בראוטר - ושלא יעבדו עליכם לשלם 7 ש"ח בחודש ל"תמיכת רשתות אלחוטיות" :facepalm:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים