פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים תקשיבו, יש לי על הכונן הזה את הכל - כל התוכנות הסרטים המשחקים הכלבקיצור, במחשב הקודם שלי הוא פועל בלי בעיה תוך שניהאבל במחשב החדש (שקיבלתי היום) הוא משום מה לא מזוהה לימקודם זה עוד הראה לי סמל בצד שמאל ולא זיהה אותועכשיו המחשב כבר התייאש כל פעם שאני מחבר אותו מחדש הוא לא מודיע לי שבכלל נכנס חומרה חדשה למחשב.מה לעשות?!?! דחוף
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים מחבר ניסיתי במלא חיבוריםגם קדימה גם אחורה, עדיין כלום =[ועכשיו עוד פעם בדקתי עברתי למחשב הקודם שלי והכונן פועל מצויין (שניהם ווינדוס 7)אני חוזר למחשב החדש ואין לא עולה שום דבר, הכונן עצמו נדלק וזה.. אבל שום דבר בווינדוס לא זז
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים מחבר בדקתי שהכל טוב בביאוסוהדרייבר לצ'יפסט מעודכןזה עדיין לא פועל לי.. =/ מה אני יכול לעשות?! הכל שם, הכללכל הסרטים שתכננתי עליהם והמשחקים
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים א. נסה במחשב אחר להפעיל את הכונןב. כנס ל ניהול<ניהול דיסקים,ובדוק אם שם מופיע ההתקן..
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים של איזו חברה הכונן שלך?ישנם כוננים שלא תומכים במערכות שונות למשל ויסטה.תקרא כאן את הסיכום למשל כונן של LG תומך אך ורק בXP. http://hwzone.co.il/reviews/storage/500gb/14
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.