פורסם 2010 בנובמבר 2115 שנים שלום, כרטיס ה8500GT שלי מת מוות קשה מארטיפקטים בגלל קבלים מקולקלים... יש לי דגם דומה לזה רק שבצד ימין של הכרטיס יש 2 קבלים, ורק השניים האלה מקולקלים... הזמנתי קבלים חדשים שדווקא הגיעו היום עכשיו אני צריך להלחים אותם והבעיה בזה היא שאני לא יכול לזהות את הקוטביות של הקבלים המקוריים כלומר פלוס/מינוס... http://37prime.files.wordpress.com/2009/07/evga_nvidia_blown_capacitors_1080.jpg מישהו אולי יודע מה הקוטביות של הנגדים האלה? אגב קניתי נגדים שלא נראים ככה שאין לי ממש פתרון..
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים שלום לך לנגדים אין קוטביות , קצת הגהה לא תזיק . ולעצם העניין - הצד שמסומן על הקבלים עם הפס הכחול - הוא המינוס ( - ). מן הסתם, בקבלים שקנית זה פס לאורכו של הקבל. בהצלחה.
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים מחבר לא דיברתי על נגדים.............................................................................אני יודע איך נגדים נראים, אני לומד אלקטרוניקה....אהההה עריכה מצטער, כתבתי בהודעה המקורית נגדים בסוף............................................מצטער שנסחפתי...אני אנסה להלחים היום, אם לא עובד, אזרוק את הכרטיס לכלבים
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים ^^^^^ תסתכל על שתי השורות האחרונות בהודעת הפתיחה שלך ומה אתה כזה כבד ? יותר חשוב אם הבנת איך להסתדר עם הקבלים, עזוב אותך מהערות אגב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.