פורסם 2010 בנובמבר 2115 שנים שלום לפני כמה ימים פתחתי אשכול שבאמצע משחק בהארי פוטר החדש המחשב מאפשר לי לשחק כ5 עד 10 דקות (במקרה הטוב) ואז קורס טוטאליאחרי שפתחתי כמה תרדים ודיונים לגבי הבעיה המוכרת הזאת של אנשים אחרים גיליתי כי הסיבה היא נובעת כתוצאה של התחממות אחד מהגופים במחשב (cpu כ.מסך וכדומה)*חשוב לציין שאני משחק בגרפיקה הגבוה של המסך וזה מגביל גם למשחק עצמו.אז ניגשתי למחשב ופתחתי והתחלתי לשחק במשחק ואז ניסיתי לגעת במעבד ולא היה שום סימן להתחממות (לפחות אני לא הרגשתי)לאחר מכן ניסיתי לגעת בכרטיס מסך והופתעתי הכרטיס עצמו והקירור היו לוהטים...עוד חשוב לציין שהמשחק אינו כלל וכלל משחק כבד הקירור של הכרטיס מסך הוא הקירור המקורי של הכרטיס עכשיו השאלה שעולה היא כזאת: האם הבעיה נובעת מעצם התחממות הכרטיס או שמה עקב מחסור במשחה תרמית (לאחר שבדקתי גיליתי כי חסר משחה בין הכרטיס לגוף קירור תודה לעוזרים
פורסם 2010 בנובמבר 2115 שנים זה יכול להיות שהגוף קירור לא יושב טוב על הכרטיס ,חוסר משחה טרמית גם יכול לגרום להתחממות כזאת !ממליץ לממש אחריות מאיפה שקניתה !
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים מחבר היום יש לי שנה מהקנייה של הקומפלט שקניתי מסקייפיסי לכמה זמן אחריות זה לכ.מסך ?
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים לפני שאתה רץ לחנות תבדוק טמפ' מעבד וכרטיס מסך במנוחה ובמאמץאחריות על כרטיסי מסך בהרבה מקרים 3 שניםאם נגעת בגוף קירור של המעבד בזמן הפעולה והוא לא היה חם אז או שיש לך מעבד מאוד קריר או שהגוף קירור לא יושב טוב
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים לא בודקים טמפ' רכיבים עם היד. זה לא מדויק ואתה עלול גם להזיז משהו בזמן שהמערכת עובדת. אני לא יודע איזה מעבד יש לך אבל אתה יכול להשתמש בתוכנות כמו hwmonitor או אחרות לנטר את הטמפ' במערכת שלך. את טמפ' כרטיס המסך שלך אתה יכול לראות בעזרת התוכנה שהורדת מאתר החברה (AMD/ATI). כפתור ימני על שולחן העבודה ואמור להיות לינק לתוכנה Catalyst Control Center. תחת ATI Overdrive תוכל לראות את הטמפ' ומהירות המאוורר.HD4870 הוא כרטיס חם ולמרות ש 80 מעלות (למשל) זה תקין, אתה בהחלט תחוש בחום הגבוה ותחשוב אולי שהכרטיס רותח (והוא לא). אחרי שיהיו לך הנתונים המספרים והמדויקים תוכל להמשיך ולבדוק אם יש משהו אחר במערכת שלך שאינו תקין.קראתי גם שבדקת וגילית שחסרה משחה. איך בדיוק התנהלה הבדיקה הזאת והאם פירקת משהו במהלכה? לדעתי אם צלעות הקירור רותחות כהגדרתך אז יש מגע עם השבב ולא בטוח שחסרה משחה. אבל כמו שכתבתי, תחושות יד לא עוזרות פה וצריך מספרים. בכל זאת, אנו מתעסקים פה עם מחשבים.
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים מחבר אוקיי הורדתי היום את התוכנה המוכרת אוורסט וזה מה שהיא הראתה לי בשימוש רגיל ולפי התוכנה של ATI זה מראה 46-47 מעלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.