עבור לתוכן

מנסה להפעיל פיזיקס ולא כל כך הולך

Featured Replies

פורסם

השגתי את ה 8800GTS של NVIDIA (גרסת 640MB), והכל טוב ויפה,

אבל אני מנסה להריץ פיזיקס איתו אבל זה לא ממש הולך. התקנתי את הדרייבר שלו, שגם בא עם הPhysix אם אני לא טועה (יש שם הגדרות פיזיקס ובהתקנה כתוב שהוא התקין פיזיקס).

בDark Void למשל שמשתמש בפיזיקס, העלתי את הפיזיקס ל High.

אבל בכל פעם שאני עף עם הדמות בעזרת הג'ט פאק (שכוללת אפקט פיזיקס קבוע) הFPS יורד לאיזה 20-25 ובאפקטים אחרים יש ירידה מגמתית ל40FPS בערך.

זה נראה שהפיזיקס נופל על המעבד עדיין. בדקתי בהגדרות תצורה של הפיזיקס בדרייבר וסימנתי לו תמיד להריץ פיזיקס מהכרטיס עצמו. אבל זה לא עוזר.

אני אשמח לעזרה, תודה.

פורסם

תוריד את זה למדיום.

העיבוד של פיזיקס הוא לא "חינם".

זה מוריד ביצועים מהכרטיס.

פורסם

מה הכרטיס הראשי שלך ? איזה מעבד יש לך ? איזה גירסת דרייבר יש לך ? חיברת חשמל לכרטיס מסך ?

פורסם
  • מחבר

אני מבין. הייתי בטוח שהפיזיקס לא עד כדי כך לוקח ביצועים מהכרטיס.

האם שימוש בכרטיס אך ורק כמאיץ פיזיקס בעתיד ביחד עם כרטיס אחר יאפשר לי לנצל את כל הכוח של הכרטיס בשביל להריץ את הפיזיקס על High?

theone, אין לי כרטיס מסך ראשי, ה 8800GTS הוא הראשי באופן זמני כרגע.

מעבד core i7 920 בסטוק ושאר המפרט בצד, חיברתי מולקס (אחד, כל מה שהיה צריך) והדרייבר הכי עדכני.

פורסם

8800 אמור להספיק לפיזיקס HIGH. עלול להגביל כרטיס מסך ממש חזק אבל לא צריך לגרום לקצב פריימים לא שחיק.

פורסם
  • מחבר

להגביל = להוריד קצת את קצב הפריימים או להוריד אותו מתחת ל60 לדוגמה?

פורסם

לשאלה הראשונה שלך, למשל HD6870 ביחד עם 8800GTS 640MB יתנו לך ביצועים מצויינים כימעט לכל משחק. עם תעשה את מה שכתבתי הרגע ולא יעבוד לך אז זה ביגלל החברה שחוסמת תאפשרות הזאת כימעט כל פעם לכן ישנן גירסאות ישנות יותר שאין בהם תחסימה הזאת תימצא אותם ותתקין אבל זה רק במיקרה שבסופו של דבר יהיה לך HD6870 ראשי 8800GTS 640MB פיזיקס :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני מבין. מה בדבר הכרטיס הזה ביחד עם כרטיס מפלצתי יותר כמו 6970 (או 5970 אם תרצו) או גבוהה ממנו אפילו?

פורסם

8800 אמור להספיק לפיזיקס HIGH. עלול להגביל כרטיס מסך ממש חזק אבל לא צריך לגרום לקצב פריימים לא שחיק.

נכון, כשהוא פנוי להריץ פיזיקס בלבד. במקרה של פותח הדיון, הכרטיס משמש גם ככרטיס מסך... איך בדיוק אתה מצפה שכרטיס ברמה של 9600GT יריץ משחק חדש על הגדרות מירביות, אפילו בלי שום קשר לפיזיקה?

פורסם
  • מחבר

ה 8800GTS בגרסתו הנוכחית טיפה יותר חזק מה9600GT, וללא הפיזיקס הFPS די יציב על 60 בהרבה מאוד משחקים.

לא ידעתי כל כך עד כמה הפיזיקס מוריד מהכרטיס אבל עכשיו אני יודע אז אני אקח את זה בחשבון.

פורסם

dark void לא משחק כזה מטורף הוא עבד אצלי בזמנו על 70-80 FPS בהגדרות גבוהות עם 9800GX2 ו 9800GX2 זה בעצם 8800GTS 640 בSLI פנימי על כרטיס יחיד, עם הכרטיס הזה אתה צריך לקבל סביב ה25-35 FPS בהגדרות בינוניות גבוהות עם פיליטרים או הגדרות גבוהות בלי פילטרים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי, ללא פיזיקס אני די יציב איתו על ה60FPS. :)

פורסם

עם בתוכנה כתוב שהפיזיקה עובדת אז היא עובדת.

פורסם

זכור לי ש-dark void דרס את גרסאת הפיזיקס והיו בעיות עם האצת חומרה. וודא שמותקנת לך גרסא אחרונה שבאה עם הדריבר.

יש פה גם פאץ' שכנראה צריך להתקין:

http://www.geforce.com/#/GamesandApps/games/dark-void/Downloads

בכל מקרה ה-FPS שדיברת עליו בהגדרות High נשמע די הגיוני, אז אני לא חושב שנתקלת בבעייה מהבחינה הזאת.

זה מה ש-nvidia ממליצים מבחינת הגדרות (רשום fps ממוצע) לכרטיס שדי דומה בביצועים לשלך:

http://www.geforce.com/#/Optimize/OPS/Dark-Void-OPS-GeForce-9800-GT

(עריכה: מוזר זה לא בהרכח מקשר לעמ' המבוקש)

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אז אני קורא ככה בין השורות שהכרטיס הזה לא מספיק בשביל פיזיקס ביחד עם הרצת משחק שלם.

תודה על המידע.

שאלה אחרונה, כיצד אפשר להשתמש אחר כך בכרטיס כמאיץ פיזיקס בלבד ביחד עם כרטיס אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים