עבור לתוכן

איזו טלויזית LED לקנות?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעונין לקנות טלויזית LED, אני תלבט בין LG LE5500 לבין TOSHIBA VL733,

כאשר אני מחפש את האיזון בין איכות תמונה לפיצ'רים שהטלויזיה מציעה (כאשר הפ'יצרים שקשורים להזרמת מדיה לטלויזיה הכי חשובים לי).

תודה

פורסם

לא מכיר את הטושיבה אבל עם הLG הבנתי שיש קצת בעיות עם איכות התמונה. יש לה תאורת LOCAL DIMMING צידית ולא אחורית, זה שילוב ממש חדש וכרגע כנראה הוא לא מיושם הכי טוב, לפחות לא בדגם זה.

LC40LE600E של שארפ זה מסך עם תאורת LED אחורית שהוא LOCAL DIMMING ובמחיר מעולה של 4500 למסך עם תאורה כזאת (איכות התמונה ממש טובה). לגבי שאר הדברים והאופציות אני מניח שי חתכו בדגם שנותן כזו איכות בכזה מחיר אבל אני לא באמת יודע - תנסה לבדוק בביקורות לגבי שאר הצרכים שלך.

אני יודע שיש להם דגם זהה רק עם LE700E עם כניסת USB ומדיה אבל הוא עולה נראה לי כבר מעל 5000.

פורסם

^

סדרת ה600 היא נחותה משמעותית בכל פרמטר מסדרת 800, אל אף התאורה האחורית.

לפותח הטרד: כל המסכי סמסונג מ530 ומעלה, הכניסת USB תומכת בMKV, כולל תרגום. זה מה שאני מכיר. לדעתי גם סוני מסדרת EX500 ומעלה.

מה תקציב?

פורסם

סתם שאלה, למה LED? איך הגעת למסקנה שזאת איכות תמונה טובה יותר? LCD אותו איכות, פחות מחיר+גימיק.

פורסם

^

סדרת ה600 היא נחותה משמעותית בכל פרמטר מסדרת 800, אל אף התאורה האחורית.

לזה בדיוק קוראים מוצר תקציבי :) והדגם הזה הוא קצת כמו מסך הE-IPS 22 של DELL, גם הוא נחות משמעותית מהדגמים היותר טובים וחתכו לו מלא אפשרויות, אז מה ? כל העניין זה המחיר והאיכות הטובה שאפשר לקנות במחיר הזה.

כשיש תקציב נמוך השאלה היא מה יותר חשוב - איכות התמונה, הגימיקים או שאר הדברים. אני אישית לא הייתי מוותר על איכות תמונה בייחוד שסטרימר טוב פי 10 תמיד אפשר להוסיף ובזול.

זה שסידרת 800 הרבה יותר טובה (וגם יקרה) אז מה? הוא לא אמר שכסף לא משנה לו אז מתאימים מה שיש. מסך לד עם תאורה אחורית וLOCAL DIMMING שמקבל ביקורות טובות ובעיקר על איכות התמונה המעולה והמשופרת למחיר זה פשוט משהו שאסור להתעלם ממנו כשעושים שיקול קנייה (בסוף קונים את מה שהכי מתאים אחרי שעוברים על כל מה שרלוונטי).

פורסם

סתם שאלה, למה LED? איך הגעת למסקנה שזאת איכות תמונה טובה יותר? LCD אותו איכות, פחות מחיר+גימיק.

ברגע שבכלל תבין מה ההבדל בין LCD לבין LED (רמז: אלו לא דברים 'חופפים' בכלל),

אז תיהיה לך בכלל זכות להגיב פה. כרגע אתה מבלבל בשכל.

פורסם

ברגע שבכלל תבין מה ההבדל בין LCD לבין LED (רמז: אלו לא דברים 'חופפים' בכלל),

אז תיהיה לך בכלל זכות להגיב פה. כרגע אני מבלבל בשכל.

קודם כל יש לי זכות להגיב פה כמו כל אחד אחר. ובטוח יש לי יותר זכות להגיב פה לעומת אנשים שמדברים בגסות רוח, בוטות וחוסר כבוד והערכה לאנשים אחרים.

דבר שני למי שאולי לא יודע, גם טלווזיות LED הן טלוויזיות LCD רק עם מקור תאורה שמבוסס על מנורות LED במקום על מנורות פלורסנטיות. יש יתרונות ל LED בגלל המעבר הזה, אבל כמו בהרבה פעמים כרגע מה שמשחק זה הגימיק. אתה תגלה שיש המון טלויזיות LCD זולות יותר וטובות יותר מטלוויזיות LED שכרגע הן יקרות יותר בגלל הגימיק. זה כמו שיצרני מסכים דקים מכרו מסכים דקים לפני שנים שהיו גרועים בהרבה ממסכי CRT בכל הקשור לאיכות תצוגה, אבל אנשים קנו כי זה היה גימיק.

פורסם

אין דבר כזה טלויזיית LED.

פורסם

..... אתה תגלה שיש המון טלויזיות LCD זולות יותר וטובות יותר מטלוויזיות LED שכרגע הן יקרות יותר בגלל הגימיק. זה כמו שיצרני מסכים דקים מכרו מסכים דקים לפני שנים שהיו גרועים בהרבה ממסכי CRT בכל הקשור לאיכות תצוגה, אבל אנשים קנו כי זה היה גימיק.

רק חבל שאתה עושה בדיוק ההיפך ומכליל טלווזיות עם תאורת LED כמו ההכללה שטענת שעושים לרעה לטלווזיות עם תאורת CCFL. אני באמת לא יודע למה התכוונת - אבל תקרא טוב את מה שרשמת, זה יצא ככה. אם לא התכוונת להכליל אז תציין זאת בצורה ברורה, אם כן התכוונת להכליל - אז מספיק מקרה אחד שסותר את דבריך בשביל להצדיק את קיום ונושא התרד:

"איזה טלווזית LED כדאית היום לקנייה...".

אז בבקשה, הרי בתרד הזה ניתנה דוגמה לטלווזיה כדאית ומשום מה אמרת את דבריך תוך התעלמות בוטה מהדברים עם משפטים כלליים ולא מפורטים שקוראים לא אוהבים שמכניסים להם בתרדים. אם אתה חושב שב4500ש"ח יש טלווזיה עם איכות תמונה טובה יותר מהדוגמה המוזכרת (שמוגדרת כרגע בתור מציאה) - אתה מוזמן לפרט, זו המטרה כאן.

פותח התרד ביקש דגמים והמלצות, לא משפטים בסגנון סמוך על סמוך.

ושלא תבין לא נכון, גם אני חושב שמבחינת כדאיות (כולל תקציב) בהרבה מקרים טלווזית CCFL תהיה עדיפה אבל הנה, הובא מקרה מנוגד למצב הזה למקרה שאיכות התמונה חשובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים