פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים עבד מצויין עד לפני חצי שעה.מאז החלפתי ספק וחיברתי מחדש את כבל ה-IDE. וידאתי שהכבל מחובר כראוי ויש מתח מהספק.יש דיסק SATA בודד במערכת במקביל (ב-BIOS מוגדר בקר ה-SATA על AUTO כמו קודם.עצה מישהו?
פורסם 2010 בנובמבר 2115 שנים מחבר תודה.זה אותו כבל שעבד מצויין לפני חצי שעה...מה שמוזר הוא שלמרות שיש מתח בכבל מהספק (חיבור 4 פינים), כפתור ה-EJECT לא עובד וכל נורה לא נדלקת ב-DVD. אולי הוא נשרף?שני מאווררים שמחוברים לאותו כבל עובדים.
פורסם 2010 בנובמבר 2115 שנים יכול להיות בטעות חיברת את המאווררים הפוך (אדום לצהוב) ואז הDVD נשרף- בגלל שהמתח התהפך 6V-12V ?
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים תנסה לנתק ולחבר אם לא ,אז תהחליף את הכבל אני בטוח שיש לך איזה אחד זרוק בצד
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים ודרך אגב זה אפשרי בגלל שחלק מהמתאמים של המאוררים הישנים נכנסים גם הפוך. החדשים כבר נראה לי שלא. ככה לפני הרבה זמן נשרף לי הארדיסק..
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים אם יש לך כבל מתח מהספק שאתה יודע בוודאות שהוא מספק מתחים תקינים ועדיין ה- EJECT לא עובד אז נראה כי הכונן תקולבזמן שאתה עושה את הבדיקה עם ה- EJECT תוודא שלא מחובר כבל IDE
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים מחבר בזמן שאתה עושה את הבדיקה עם ה- EJECT תוודא שלא מחובר כבל IDEאיך זה משפיע? אני אבדוק שוב...
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים אין ספק שהבעיה היא בDVD תנצל את האחריות/תרכוש חדש פשוט בושה המחירים של הDVD.אתה יכול לראות אצלי במפרט DVD נקנה לפני כ חצי שנה ב100 שקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.