עבור לתוכן

רוצה לקנות GT 9800

Featured Replies

פורסם

טוב אגיד לך מה אתה צריך לקנות ואם זה מEBAY עוד יותר טוב,

אתה צריך מעבד בעל עלות\תמורה גבוה במיוחד, מעבדי ה-Athlon II X3 נועדו לזה, דגמים כמו 440-445-450 יהיו נהדרים.

אתה צריך לוח אם תושבת AM3 בעל 2 ועדיף 4 חריצים לזכרון בלוח, זכרון DDR3 כמובן

אתה צריך 2GB ועדיף 4GB (ממש לא יקר ב-EBAY) של זכרון DDR3, לא משנה התדר, יכול להיות 1066MHZ יכול גם 1600MHZ

אתה צריך ספק כח איכותי של 350-380W כמינימום, מומלץ 400-450W.

• תגובות 43
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה אחי

והכרטיס מסך GT9800 נכון?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2010 בשעה 16:52:58

שמע אחי אני רואה שיש פה כל מיני סוגים למשל :NEW AMD Athlon II X3 440 3 GHz Processor - Tri-core

ו NEW AMD Athlon II X3 440 3 GHz Processor ADX440WFGIBOX

ואני לא יודע מה אני צריך אתה יכול לכתוב לי את השם המדויק של הדברים שאני צריך לקנות?

פורסם

בEBAY זה סיפור אחר קצת, אם אתה יכול לקנות בארץ קנה בארץ

אם אתה יכול לקנות בEBAY אז בדוק לפי התקציב אילו אפשרויות יש לך ותתייעץ כאן

אתן לך רשימה מדוייקת דקה.

אגב אני מקווה שאתה קונה את זה בלי לשלם משלוח כי עם משלוח בחלק מהחלקים אתה מגיע למחיר של הארץ מינוס אחריות

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על התקציב...

אני רואה שיש שם כל מיני סוגים ואני לא יודע מה מתאים לי ומה לא...

אז אתה יכול לתת לי פשוט את השם המדויק....?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

בEBAY זה סיפור אחר קצת, אם אתה יכול לקנות בארץ קנה בארץ

אם אתה יכול לקנות בEBAY אז בדוק לפי התקציב אילו אפשרויות יש לך ותתייעץ כאן

אתן לך רשימה מדוייקת דקה.

אגב אני מקווה שאתה קונה את זה בלי לשלם משלוח כי עם משלוח בחלק מהחלקים אתה מגיע למחיר של הארץ מינוס אחריות

אם קונים בEBAY צריכים לשלם מע"ם במכס? שמעתי שלכרטיסי מסך אין מכס, אבל מה עם 16% של מע"ם?

פורסם

תשמע אני לא יודע אם זה יתאים לך אבל אני מוכר את ה8800 GT עם OC מהמפעל ב280 שקל.בכוונה כתבתי פה ולא בפרטי כדי שאם זה לא מתאים לצרכים שלך אנשים יוכלו להזהיר אותך. על הפנטיום D הישן שלי הוא די הקפיץ את הביצועים וגם היום הוא לא ממש מאכזב(חוץ מבBLACK OPS הבעייתי) אבל אולי כרטיס מחול יצא לך יותר זול לא יודע....

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי...

אם אני קונה את הGT8800 אז אני לא צריך לקנות לו כלום???

פורסם

לא. אין הבדל משמעותי בינו לבין 9800GT. אם אתה רוצה שמשחקים חדשים ירוצו לך טוב אז עדיין תצטרך להחליף את שאר המחשב לא משנה לאיזה כרטיס מסך תחליף. מצד שני משחקים מ2007 ומטה עשוים לעבוד מצויין.

פורסם
  • מחבר

אז אתה יכול לכתוב לי בדיוק מה אני צריך לקנות במפורט?

כי עדיין לא הבנתי מה אני צריך...

פורסם

סומך על מה שDJ הציע לך. הצעתי את הג'יפורס:1.כי אני רוצה למכור אותו... ;D

2. כי נראה שאתה מעוניין מאוד ב9800 ולי יש את ה8800 שזה אותו אחד בפועל.

3. אם אין לך תקציב של יותר מ300 שקל ואתה בשום פנים ואופן לא מתכוון לחסוך ולהקשיב למומחים אז פתחתי לך את האופציה הזו. אם מערכת כמו שלך זה אולי לא יריץ את המשחקים החדשים אבל יהיה לך יותר סיכוי להריץ משחקים ישנים קצת יותר ותרגיש שיפור ניכר במה שאתה משחק כרגע.אבבל אולי עדיף לך גם למטרה זו לקנות כרטיס חדש וזול עם אחריות לטווח יותר ארוך-אלא אם כן אתה ממש נעול על ה9800 הזה. זה הכל.

פורסם
  • מחבר

אחי אני קונה את הכרטיס בשביל המשחקים החדשים כי הישנים עובדים מצוין אבל נימאס לי מהם...

אני פשוט צריך את השמות של כל הדברים שאני צריך לקנות בשביל שהם יעבדו לי...

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אחי, מיצית את הדיון הזה בקשר לכרטיס מסך.

פתח דיון חדש בפורום מפרטים.

יש שם דיון נעוץ הראש הפורום עם שאלות שאתה צריך לענות עליהם, ולפי התשובות שלך ידעו מה אתה צריך,

וטובי המומחים שם ירכיבו לך מפרט מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים