עבור לתוכן

מגבר אוזניות Audinst HUD-MX1 DAC והתאמה למוזיקה קלאסית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב קיבלתי היום את מגבר האוזניות (אני משתמש בלינוקס ולא הייתי צריך לבצע שום הגדרות כדי שיכיר את המוצר).

ולשאלה האם יש שיפור בינו לבין כרטיס קול On Board?

כן, אין ספק שיש (במיוחד בכלים שונים כטרומבון, טובה ועוד שנשמעים ברורים מאוד).

שמתי לב לעובדה והיא שככל שיש יותר צלילים וקולות כך שמים לב יותר להבדל בינו לכרטיס קול מובנה (המגבר מסוגל להתמודד עם ריבוי צלילים טוב יותר ולבצע את ההפרדה בין הצלילים בצורה טובה יותר).

אני מאוד מקפיד לשמוע קבצים המקודדים ב- Flac, אבל לא כל ההקלטות שלי טובות (למרות שמדובר ב- CD מקורי, יותר קשה בהקלטות אלו להבחין בהבדל ברור).

דרך אגב: קיים מושג של פתיחה גם למגבר (מעבר לאזניות)? כלומר האם הצליל עוד יכול להשתפר?

תודה רבה על התמיכה שקיבלתי בפורום,

אילן

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

באיזור ה50-100 שעות המכשיר אמור להיפתח.

לגבי ההקלטות - זה בסדר, לכולם יש חרא הקלטות. אנשים לא שומעים את מה שהם שומעים בגלל איכות הקלטה (גם אודיופילים).

מי שאומר לך שהוא שומע את כל הקלטות ההדגמה האודיופיליות האלה מאזין לסאונד ולא למוזיקה.

פורסם

אתה אומר שלאיכות הקלטה אין משקל לגבי האיכות הסופית?

אגב, הaudinst זה DAC לא מגבר כעיקרון. יש לו הגברה דיגטלית אאל"ט.

פורסם

איך הבנת את זה?

כתבתי שאנשים לא אוהבים אלבום מסוים בגלל איכות ההקלטה שלו.

פורסם

אה, כנראה לא הייתי מרוכז בגלל ששמעתי מוזיקה בהקלטה גרועה באותו זמן (AIC/Dirt) ;D)

פורסם

אני חש נימת אכזבה מסויימת, לא? ציפית לשיפור משמעותי יותר?

אני מקווה ש"פתיחת" המגבר תשפר את העניין...

לגבי ההקלטות - זה בסדר, לכולם יש חרא הקלטות. אנשים לא שומעים את מה שהם שומעים בגלל איכות הקלטה (גם אודיופילים).

מי שאומר לך שהוא שומע את כל הקלטות ההדגמה האודיופיליות האלה מאזין לסאונד ולא למוזיקה.

גם אני שמתי לב, עם המעבר לאוזניות איכותיות, עד כמה ההקלטות גרועות (כולל CD מקורי וחלק מה-FLAC שברשותי). יש אלבומים שנשמעים נהדר ומפורט ויש כאלה שממש "מלוכלכים" ומרוחים, גם ב-FLAC. מעצבן!

פורסם
  • מחבר

אני חש נימת אכזבה מסויימת, לא? ציפית לשיפור משמעותי יותר?

אני מקווה ש"פתיחת" המגבר תשפר את העניין...

גם אני שמתי לב, עם המעבר לאוזניות איכותיות, עד כמה ההקלטות גרועות (כולל CD מקורי וחלק מה-FLAC שברשותי). יש אלבומים שנשמעים נהדר ומפורט ויש כאלה שממש "מלוכלכים" ומרוחים, גם ב-FLAC. מעצבן!

יש אלבומים שרק עכשיו אני מבחין כמה הם מוקלטים גרוע. בכל מקרה באלבומים אחרים מבחינים בשינוי משמעותי.

לגבי אכזבה? אני לא מאוכזב (אין גבול לנושא האיכות ובסה"כ ה- DAC עושה את שהבטיח). בעתיד אחליף אוזניות ואז הרמה תשתפר יותר (היכן שניתן, אבל

בכל מקרה גם עכשיו איכות המוזיקה השתפרה מאוד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים