עבור לתוכן

HP 6500 vs. Brother 255CW

Featured Replies

פורסם

היי.

אני מקווה שתוכלו לעזור לי.

אני מחפש מדפסת משולבת וצימצתי את המועמדים לשתי המדפסות שבנושא.

למישהו יצא להתנסות עם שתיהן ?

הדרישות שלי מתאימות למדפסות אלה - צבעונית + רשת + משולבת + ראשי דיו יחסית זולים

פורסם

היי.

אני מקווה שתוכלו לעזור לי.

אני מחפש מדפסת משולבת וצימצתי את המועמדים לשתי המדפסות שבנושא.

למישהו יצא להתנסות עם שתיהן ?

הדרישות שלי מתאימות למדפסות אלה - צבעונית + רשת + משולבת + ראשי דיו יחסית זולים

אהלן,

כמובן שהBrother... אם תקנה את ה6500 אתה לא יודע לאיזה בור אתה נכנס.

מלבד היותי טכנאי מחשבים ואיש טכני אני עובד כאיש מכירות ברשת מחשבים ודיו בארץ, ואני יכול להגיד לך בוודאות: ראשי הדיו החליפיים של ברדר הם הכי זולים שיש. (פרט לראשי דיו BC-24 של מדפסות קנון מאוד ישנות).

ה6500 משתמש בראשי דיו מיוחדים, שרק לאחרונה יצאו להם תואמים שמגיעים מחו"ל והם עדיין עולים יקר בהשוואה לראשי דיו ממוחזרים של Brother.

מה שכן, בראשי דיו 920XL של HP אתה מקבל יותר תפוקה מבחינת כמות ההדפסות.

שאלות נוספות: האם אתה מתכנן להדפיס תמונות במדפסת הנ"ל, או עבודות וכד'? אם כן אז תמונות איכותיות יצאו לי על נייר רגיל A4 ממש גרוע.

HP 6500 - אין לי מושג כיצד התמונות ייצאו עם הראשי דיו החליפיים כי אין לנו אותה פתוחה.

האם אתה צריך מגש הזנת דפים (Feeder) ?

קח בחשבון שהן ה255CW והן ה6500 אלחוטיות ולא מדפסות רשת, השוואה לMFC-25CN שהיא מדפסת רשת.

אם אתה מעוניין גם במדפסת רשת פלוס מדפסת אלחוטית, אז MFC-490CW היא המדפסת עבורך.

אם היית צריך רק שחור-לבן אז היה משתלם עבורך רק מדפסת לייזר שעובדת עם טונר חליפי.

בברכה.

פורסם
  • מחבר

רכשתי היום את ה- 255CW - יש המון מבצעים בשבוע האחרון וניתן לקנות אותה במחירים של כ- 300 ש"ח.

אני לא מעוניין בהדפסת תמונות ורוב ההדפסות יהיו בשחור לבן, אבל אני זקוק גם לסורק, ולייזר משולבת עם סורק יוצאת כבר יקרה מידי.

קראתי יותר מדי תלונות על קשיים בחיבור לרשת עם ה - 6500 ועל רעשים חזקים שהיא עושה לפני ואחרי הדפסה.

היתרון היחיד שהיה לה על פני הברדר הוא הדופלקס האוטו', אבל הוא לא שווה את התוספת במחיר.

מקווה שאני אהיה מרוצה.

פורסם

רכשתי היום את ה- 255CW - יש המון מבצעים בשבוע האחרון וניתן לקנות אותה במחירים של כ- 300 ש"ח.

אני לא מעוניין בהדפסת תמונות ורוב ההדפסות יהיו בשחור לבן, אבל אני זקוק גם לסורק, ולייזר משולבת עם סורק יוצאת כבר יקרה מידי.

קראתי יותר מדי תלונות על קשיים בחיבור לרשת עם ה - 6500 ועל רעשים חזקים שהיא עושה לפני ואחרי הדפסה.

היתרון היחיד שהיה לה על פני הברדר הוא הדופלקס האוטו', אבל הוא לא שווה את התוספת במחיר.

מקווה שאני אהיה מרוצה.

אתה תהייה מרוצה... קח בחשבון שאם היית לוקח את ה6500 היית צריך לחכות הרבה זמן לתואמים, כי יש מחסור בהם... וזה אומר לקנות מקורי ולשלם המון המון כסף.

תתחדש !

אכן ה255 אכן בהרבה יותר שקטה מה6500.

אם תצטרך ראשי דיו חליפיים שלח לי ה"פ נארגן לך דיל טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים