עבור לתוכן

צריך בנוגע לנייד HP - Pavilion dv6-3050ej

Featured Replies

פורסם

פורום שלום,

לאחרונה החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש בייתי (ניידות בתוך הבית) שיהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים, סרטי HD, מכונת לינוקס וירטואלית, לשמוע מוזיקה וכו'.., . בחרתי מחשב HP - Pavilion dv6-3050ej (עוד לא קניתי, בגלל זה אני כאן), אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהביע את דעתכם המלומדת והמנומקת בנוגע לטיב הבחירה שלי.

בתודה מראש.

קישור למחשב: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html

אשמח להתייחסות בנוגע לחומרה ולשאלה לכמה זמן היא תהיה רלוונטית.

שמתי לב שזה המחשב היחיד שבמחיר כזה נותן Core i5 520M, מאיץ גרפי של ATI ומסך 15 אינץ', יש סיבה מיוחדת? - איפה יכול להיות שהם חסכו (ממה להיזהר)?

פורסם

נתחיל מהתחלה,

אני ייבאתי באוגוסט את dv6t se שזה בעצם הדגם שאתה מדבר עליו אבל מארה"ב בעיצוב שלי (עם מקלדת מוארת בלו טווט', וi5 540m 6gb וכו' וכו')

קיבלתי אותו לארץ (הוא נדפק במשלוח ואני בתהליכי תביעה של USPS על 320שקל - נדפק קצת במאחורה של המסך)

בקיצור אני אגיד לך על מה אתה משלם פחות. על איכות הבניה הגרועה מאד מאד מאד מאד מאד של המחשב.

הפלסטיק ממש רופף והחיבורים לא בזווית נכונה. האלומיניום "מעכל את עצמו". המקלדת (אחרי שהוחלפה ולקח לה חודש להגיע כי זמינות החלקים של HP שואפת ל0!!!)

ממש יוצאים לא המקשים תוך כדי הקלדה (לקודם מקש אחד סירב לעבוד)

הכונן דיסקים גם ממש רופף..

בקיצור התחושה היא שהוא ממש ממש שביר!

המחשב מתחמם מאד במאמץ

גם המסך לא משהו יחסית לגודל המחשב (תכלס אם המחשב היה 14 אינץ' הוא היה בנזונה חח)

---------------------------

אבל!!!!!!!!!!!!!!!!

כן. הביצועים חזקים הכרטיס גרפי חזק ( מספיק בשביל משחקים, אבל צריך להוריד הגדרות ). אני עובד עם LIVE8 קיובייס פוטושופ ו3dmax והמחשב רץ רץ...

הזמן סוללה גם הוא סבבה (אני משתמש ב9CELL וגם ב6CELL)

ועדיף לעשות התקנה נקייה של וינדואס כל התוכנות של HP ממש מכבידות ומעצבנות. אני לא עשיתי אבל זה מומלץ.

תכלס אני מחכה שיצא מסך תואם עם רזולוציה גבוה יותר.

בהצלחה! (חוץ מזה, אם תמתין או תסתכן ביבוא אישי מחו"ל - ASUS יצאו להם מחשבים נהדרים עם כרטיסים גרפיים טובים וחזקים!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים