עבור לתוכן

מחפש nVidia SoundStorm Control Panel

Featured Replies

פורסם

אהלן...

יש לי בעייה מסויימת ואצליח לפתור אותה רק ע"י התוכנה nVidia SoundStorm Control Panel,

אך אינני מוצא אותה בשום מקום.

יש ברשותי את הלוח ABIT NF7 שבא יחד עם הקול nvidia sound storm, התקנתי את הדרייברים של הלוח, אך אין שום soundstorm control panel בשום מקום.

למישהו יש מושג איפה משיגים את זה?

רשום שם שזה אמור להופיע ב Control Panel:

control_panel.jpg

אבל אין לי שם את האייקון הזה בכלל....ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש, עדיין לא הופיע. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, גם לא הופיע. WTF?

הנה פרטים על התוכנה בדף הבית:

http://www.nvidia.com/object/nf_audio_01.html

רשום שם שאחרי שמתקינים את הדרייברים של ה NFORCE האייקון הזה אמור להופיע...אצלי הוא לא מופיע בכלל לאחר מלא התקנות של גרסאות שונות, אפילו של הגרסא הכי חדשה.

פורסם

צר לי לתקלט אותך, אך אם אכן מדובר ב NF-7, אין בו שום SoundStorm, לכן ה Control Panel לא מופיע וגם לא יופיע בעתיד, אלא אם כן, תחליט להחליף מסיבה זו או אחרת את הלוח ל NF7-S/SL.

פורסם
  • מחבר

אז באיזה כרטיס קול הוא מצוייד?

פורסם

Ac'97 עם תמיכה בשישה ערוצים וקידוד AC-3 ע"י תוכנה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי....אז אצטרך לפנות אליכם לעזרה בגלל שאני לא מצליח לפתור את הבעייה...

עוד מעט אפתח דיון בתמיכה טכנית על הבעייה שבגללה הייתי צריך את הדבר הזה..

אגב,

AC97 הינו קודק קול חומרתי ולא שמו של הכרטיס הקול המדוייק...אני מעוניין בדגם המדוייק

פורסם

רגע רגע.... לי יש

EPOX 8RDA+ שלפי מיטב ידיעתי גם מצוייד ב AC97 .

הורדתי את הדרייברים החדשים של NFORCE2 והופיע לי אייקון כזה של SOUND STORM אז איך זה יכול להיות

(יש לציין שיש לי בעיות עם הדרייברים של הסאונד מאז שפירמטתי ופתחתי על זה שרשור ללא מענה)

פורסם

Ac'97 עם תמיכה בשישה ערוצים וקידוד AC-3 ע"י תוכנה.

אין קידוד AC3 בתקן AC97.

רק לוחות מבוססי גשר דרומי של nVidia, ה MCP-T יכול לקודד AC-3 בזמן אמת בחומרה.

פורסם

רגע רגע.... לי יש

EPOX 8RDA+ שלפי מיטב ידיעתי גם מצוייד ב AC97 .

הורדתי את הדרייברים החדשים של NFORCE2 והופיע לי אייקון כזה של SOUND STORM אז איך זה יכול להיות

(יש לציין שיש לי בעיות עם הדרייברים של הסאונד מאז שפירמטתי ופתחתי על זה שרשור ללא מענה)

לוח האם שלנו (יש לי את אותו לוח האם כמו שלך) מצויד ב-Soundstorm המעולה וגם ב-AC97 ולכן הופיע לך האייקון.

ניר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים