פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים שלום לכולםהאם זה אפשרי לצלם במצלמה דיגיטלית ושהוידאו ישמר ישירות לתוך הארד דיסק של המחשב?אני רוצה לצלם משהו לאורך לילה שלם ואולי אפילו יותר (10 שעות)אין לי בעיה לחבר את המצלמה עם כבל למחשב והסוללה לא תגמר אז זה בסדר מהצד הזההאם הדבר אפשרי וכיצד?יש לי מצלה של קנון SD750תודה מראש
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים בהנחה שאתה רוצה לצלם סוג של מצלמת אבטחה ללילה שלם (תן לי לנחש- לכוון אותה לרכב בחניה?)תצטרך תוכנה שיודעת לדגום דרך USB, נסה לחפש משהו בסגנון הזהhttp://www.fileguru.com/MMS-Digital-Video-Recorder/screenshothttp://www.softlist.net/program/mms_digital_video_recorder-image.html
פורסם 2010 בנובמבר 2315 שנים מחבר דווקא הרעיון הוא לצלם את החדר למשך כל הלילההבעיה היא שברגע שאני מחבר את המצלמה למחשב עם הכבל, המסך של המצלמה נהיה שחור והשליטה כאילו עוברת למחשב (ואין לי את התוכנה של המצלמה אלא רק הדרייברים הרגילים של הווינדוס עצמו)
פורסם 2010 בנובמבר 2315 שנים דווקא הרעיון הוא לצלם את החדר למשך כל הלילה מקווה שהבנתי אותך לא נכון.... בכל מקרה בד"כ בתוכנות שעושות את זה יש אפשרויות הקלטה מה USB, למשל להגדיר איזור תנועה ראשי/משני, ורק כשיש תנועה את מתחילות לצלם. הרעיון נקרא DVR , חפש מידע על זה בגוגל.
פורסם 2010 בנובמבר 2315 שנים מחבר לגמרי לא מה שאתה חושב חשבתי יותר בכיוון של paranormal activity אני מכיר את הקטע של DVR אבל הסורס של כל מצלמה בDVR הוא חיבור ישיר של המצלמה לרקורדר במצלמה שלי ברגע שמחברים אותה ב USB היא נכנסת למצב של העברת מידע ואין שום אפשרות לעשות כלום מהמצלמה עצמה (חוץ מלכבות אותה כמובן)
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים אמור להיות לך כבל שמסוגל להוציא AV מחוץ למצלמה.שים כרטיס לכידה הכי פשוט במחשב, חבר את זה אנלוגי וגמור עניין.
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מחבר אוקי על זה לא חשבתי קודם כל תודה על הרעיון דבר שני מה לגבי האיכות? האנלוגי הזה יוריד את האיכות? ועכשיו גם יש לי בעיה להטעין את הצלמה חשבתי שהכבל USB יטעין לי אותה אבל זה לא אין למצלמה חיבור חיצוני לחשמל (אחרי הכל זה מצלמה קומפקטית בייתית) אני יודע שזה שאלות קצת מוזרות כי אחרי הכל זה לא מיועד לזה אבל זה מאוד מעניין אותי לראות אם אפשר לעשות את זה. אם למישהו יש רעיונות אני ישמח לשמוע תודה
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים אני מניח שהמצלה שלך מצלךמת וידאו ב 640X480 , או גג שבגג 720P שזה 720X1280 שזה כבר איכות HDV.אם זה האופציה הראשונה- פשוט קנה מצלמת WEB USB וסגור עניין.אם זה האופציה השנייה- ישנם מצלמות WEB שהם איכותיות,נתקלתי בכאלה והם ממש טובות, ולא יקרות.
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים למה שלא תעזר במצלמת אבטחה או שתקנה מצלמת IP ב-2 המקרים ההקלטות ישמרו על גבי הכונן הקשיח במחשב.
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים מחבר תודה לשניכם על התגובותכמה אמורה לעלות מצלמת IP או מצלמת WEB איכותית ושאני אומר איכותית זה לא רק הרזולוציההעדשה במצלמה דיגיטלית תמיד תהיה הרבה יותר איכותית ממצלמת WEB אז השאלה היא האם יש מצלמות WEB שמתקרבות לאיכות ומה אמור להיות הנזק?
פורסם 2010 בנובמבר 2815 שנים הכל תלוי בדרישות שלך מהמצלמה ולכן, אני מציעה לך לפנות לחברות בתחום ולברר סידרי גודל של מצלמת IP אשר מתאימה לדרישותך תיקח בחשבון שהמחיר עולה ככל שהמצלמה יותר איכותית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.