עבור לתוכן

מתלבט בין שני ניידים - 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני סטודנט ואני מחפש לקנות נייד בתקציב של 4000 ש"ח (חריגה קלה אפשרית).

מיועד בעיקר לעבודה עם אופיס, אינטרנט ותכנות (קומפילציה).

מעדיף לקנות בארץ אלא אם יש אופצייה מאוד אטרקטיבית בארה"ב.

לדעתי 13.3 אינץ' זה הגודל המושלם בשבילי, וחוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות.

עשיתי הרבה בדיקות בעצמי והגעתי למסקנה ששני הניידים הבאים הם אופציות טובות:

ASUS U35F

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16309

Dell Inspiron N3010-3504W7

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10914

המפרטים שלהם בסה"כ דיי דומים אז קריטריון ההשוואה העיקרי שלי הוא הנוחות ואיכות הבנייה.

זמן הסוללה של האסוס אמור להיות טוב יותר, וזה כמובן דבר חיובי אבל לא קריטי מבחינתי.

על איזה מהם הייתם ממליצים? לחילופין אם יש לכם דגמים אחרים שאתם ממליצים עליהם אני אשמח לשמוע.

תודה

פורסם

לך על הדל אבל עדיף שתקנה מספק אחר (ודי לחכימא ברמיזא)

פורסם

לדעתי אתה יכול להשיג יותר טוב במחיר הזה , יש לך את הלייפסטייל של פוג'יטסו ביותר זול מזה ועם מפרט יותר טוב למשל.

יש לך את הלנובו אדג' 15 ב3500 עם 4 GB זיכרון ו3 שנות אחריות למשל

פורסם
  • מחבר

לך על הדל אבל עדיף שתקנה מספק אחר (ודי לחכימא ברמיזא)

יש לך נימוק למה דווקא הדל? עד עכשיו הייתי בכיוון של האסוס בגלל שהמקלדת שלו נראית יותר נוחה.

לדעתי אתה יכול להשיג יותר טוב במחיר הזה , יש לך את הלייפסטייל של פוג'יטסו ביותר זול מזה ועם מפרט יותר טוב למשל.

יש לך את הלנובו אדג' 15 ב3500 עם 4 GB זיכרון ו3 שנות אחריות למשל

הלנובו אדג' 15 הוא בכלל 15.6 אינץ', ובסדרת lifebook של פוג'יטסו אין מחשבי 13.3 אינץ' בטווח המחירים הזה.

קל למצוא מחשבים חזקים יותר שהם 15.6 אינץ', אבל לדעתי זה גדול מדי בשביל לקחת אותו לשיעורים..

פורסם

דל = אמינות, נוחות, שירות - ברמה שאסוס לא מתקרב.

פורסם

לא הייתי לוקח את הדל הזה בגלל איכות הבניה הבינונית של הסדרה הזו.

אבל מחשב שבלינק שנתת כן אופציה מעניינת (נתת לינק ל-4320s של HP במקום לדל)

איכות הבניה של הדגם הזה טובה יותר, אבל יש לו שנת אחריות בודדת בלבד.

לדעתי מסך 13 אינצ' קטן מדי לתכנות.

ההמלצה שלי תהיה ללכת על משהו כמו edge 14 של לנובו שגם מגיע עם 3 שנים אחריות ואיכות בניה עדיפה על הדגמים שאתה בודק.

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=0578-82U&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0

הזמנה של נייד כזה מארה"ב עם 3 שנים אחריות, שדרוג זכרון ל-4 ג'יגה ושדרוג לדיסק קשיח מהיר יותר יעלה בחגים פחות מ-3600 שח.

האחריות בינ"ל, אז אם יש לך כוח לזה, זו עסקה משתלמת יותר.

פורסם
  • מחבר

לא הייתי לוקח את הדל הזה בגלל איכות הבניה הבינונית של הסדרה הזו.

אבל מחשב שבלינק שנתת כן אופציה מעניינת (נתת לינק ל-4320s של HP במקום לדל)

איכות הבניה של הדגם הזה טובה יותר, אבל יש לו שנת אחריות בודדת בלבד.

לדעתי מסך 13 אינצ' קטן מדי לתכנות.

ההמלצה שלי תהיה ללכת על משהו כמו edge 14 של לנובו שגם מגיע עם 3 שנים אחריות ואיכות בניה עדיפה על הדגמים שאתה בודק.

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=0578-82U&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0

הזמנה של נייד כזה מארה"ב עם 3 שנים אחריות, שדרוג זכרון ל-4 ג'יגה ושדרוג לדיסק קשיח מהיר יותר יעלה בחגים פחות מ-3600 שח.

האחריות בינ"ל, אז אם יש לך כוח לזה, זו עסקה משתלמת יותר.

הבעיה היא שמחשב 15.6 זה לא ממש פרקטי להרצאות.. אין מקום להחזיק עליך אחד כזה ולכן חשבתי על 13.3.. מה גם שאני הולך לסחוב אותו עליי הרבה. צריך להתפשר..

פורסם

לא שמתי לב שאתה מעוניין במסך 13.3.

לדעתי בתקציב הזה עם הדרישה הזו האופציה הכי טובה לך היא דל ווסטרו http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-350m.htm

יוצא לך 3700 כולל 4gb זיכרון ומערכת הפעלה ו3 שנים אחריות.

בinspirion לא הייתי משקיע , איכות הבניה שלהם נמוכה מאוד לטעמי וגם לא הייתי קונה HP ,לגבי אסוס אין לי נסיון אז אני לא רוצה לשלול סתם.

אני יכול להגיד לך שמנסיון דומה לשלך (הכוונה בתור סטודנט שצריך מחשב ללימודים) יש לי קצת נסיון עם הווסטרו (של חבר) והוא בהחלט טוב מאוד.

אגב בתקציב שלך יכול להיכנס גם הווסטרו 3300 שקצת יותר חדש ממה שצירפתי למעלה (ההבדל בינהם הוא שה"ישן" עם i3 350 והחדש יותר עם i3 370)

בלי קשר - לא משנה מה תקנה אל תתפשר על אחריות של פחות מ3 שנים , תיקון של מחשב נייד שלא במסגרת האחריות הוא יקר מאוד , שווה לשלם עכשיו את התוספת במקום לשלם אח"כ חס וחלילה המון כסף...אתה יכול לבדוק פה בפורום - לפני כמה ימים מישהו פה ביקש הכוונה למחשב נייד חדש כי נגמרה לו האחריות על המחשב הנייד שלו (HP) אחרי שנתיים ונהרס אחד מרכיבי לוח האם ומכיוון שהתיקון כנראה מסובך דרשו ממנו +-2000 שקל . . .

פורסם

הבעיה היא שמחשב 15.6 זה לא ממש פרקטי להרצאות.. אין מקום להחזיק עליך אחד כזה ולכן חשבתי על 13.3.. מה גם שאני הולך לסחוב אותו עליי הרבה. צריך להתפשר..

הדגם שהצעתי הוא 14 אינצ', ההבדל ל-13 לא גדול מאוד

פורסם
  • מחבר

לא שמתי לב שאתה מעוניין במסך 13.3.

לדעתי בתקציב הזה עם הדרישה הזו האופציה הכי טובה לך היא דל ווסטרו http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-350m.htm

יוצא לך 3700 כולל 4gb זיכרון ומערכת הפעלה ו3 שנים אחריות.

בinspirion לא הייתי משקיע , איכות הבניה שלהם נמוכה מאוד לטעמי וגם לא הייתי קונה HP ,לגבי אסוס אין לי נסיון אז אני לא רוצה לשלול סתם.

אני יכול להגיד לך שמנסיון דומה לשלך (הכוונה בתור סטודנט שצריך מחשב ללימודים) יש לי קצת נסיון עם הווסטרו (של חבר) והוא בהחלט טוב מאוד.

אגב בתקציב שלך יכול להיכנס גם הווסטרו 3300 שקצת יותר חדש ממה שצירפתי למעלה (ההבדל בינהם הוא שה"ישן" עם i3 350 והחדש יותר עם i3 370)

בלי קשר - לא משנה מה תקנה אל תתפשר על אחריות של פחות מ3 שנים , תיקון של מחשב נייד שלא במסגרת האחריות הוא יקר מאוד , שווה לשלם עכשיו את התוספת במקום לשלם אח"כ חס וחלילה המון כסף...אתה יכול לבדוק פה בפורום - לפני כמה ימים מישהו פה ביקש הכוונה למחשב נייד חדש כי נגמרה לו האחריות על המחשב הנייד שלו (HP) אחרי שנתיים ונהרס אחד מרכיבי לוח האם ומכיוון שהתיקון כנראה מסובך דרשו ממנו +-2000 שקל . . .

החסרון שאני רואה בvostro הוא הסוללה החלשה שלו, אבל אני בהחלט אשקול לקנות דווקא אותו בשביל האמינות והשירות של דל (הבנתי שהתמיכה של אסוס בארץ ובכלל חלשה).

הדגם שהצעתי הוא 14 אינצ', ההבדל ל-13 לא גדול מאוד

צודק, טעות שלי. בכל זאת קצת צורם לי לקנות אותו כי מבחינת חומרה הוא חלש יותר בכל רכיב מהאסוס. זה בכל זאת שווה את זה? אני מקבל פה עוד ערך מוסף מלבד המסך הגדול יותר? (למשל איכות בנייה)

פורסם

- שלוש שנים אחריות\

- צורב פנימי

- מקלדת עדיפה על האסוס (חשוב לתכנות)

פורסם

לגבי הסוללה - אתה יכול לשדרג אותה בתוספת תשלום / פשוט לקנות מהם עוד אחת וזה פותר את הבעיה

מעבר לזה - קח בחשבון שכל נתון זמן סוללה מכל יצרן שהוא שאתה רואה הוא מופרך ואתה בחיים לא תגיע אליו.

הם מודדים את זה על הבהירות הכי נמוכה במסך , ללא WIFI ,ללא עבודה במחשב . . .בקיצור אל תסמוך על זה ובכל מקרה זמן הסוללה במחשבים האלה הוא קצר.

אתה תצטרך לקחת איתך מטען בכל מקרה .

פורסם

השירות של רונלייט בארץ לאסוס הוא נוראי. חברה של 30 איש שבקושי מתפקדים בעומס מה GPSים המתקלקלים שלהם של MIO.

האחריות של דל משתנה מיבואן ליבואן. ניופאן בסדר (אבל רק 3 חודשים אחריות לסוללה!), אני נכוויתי בעבר מדל ישראל, והשירות שלהם עשה OUTSOURCE לקפריסין! אין עם מי לדבר במקום, מבטיחים שיחזרו, ולא עושים את זה.

פורסם

אחי תקנה את האסוס הוא נחשב יותר אמין, איכות בנייה טובה, שירות טוב של החברה וגם כפי שציינת מפרט יותר טוב משל הדל!

אסוס וטושיבה הם מדורגים בראש כחברות הכי אמינות והכי מעט תקלות לכן לדעתי תלך על אסוס! ואם תרצה אתה מוזמן להציץ גם במחשבים של הטושיבה! אלה גם מחשבים מצויינים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים