פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים יש לי כרטיס sb-live value 4.1השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ על תוכנת דמו שמדגימה את הסראונד (ראית פעם משהו דומה של מסוק שמסתובב סביב מרכז החדר ןכן')תודה
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים THX זה מין "תקן" רב ערוצי של lucas film, תתרכז יותר בdolby digital ובDTS....אני כבר אחפש לך את הלינק בדיוק.עריכה: http://www.cinenow.com/us/vobtrailer.php3הנה הלינק, נסה את הקבצים שם.
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים מחבר מה אלה, סרטים?ואיך אני מפעיל אותם, צריך תוכנה יעודית?ואיך אני יודע אם הסראונד עובד? השאלה שיא אם יש דמו שפשוט מדגים את ה4.1. משהו פשוט, לא סרט. למשל רואים על המסך טיל שנע מאחורה קדימה ואמורים גם לשמוע את זה...
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים צריך תוכנה שמנגנת DVD (כמו powerdvd)או שכל נגן עם codec מתאים.זה בדיוק מה שביקשת, זה סירטון למשל ההליקופטר שם, ששומעים אותו עובר מצד לצד וכדומה.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר יש לי POWERDVD של CYBERLINK (תוכנה, לניגון דיסקים של DVD) ואין לי מושג איך פותחים את הקבצים האלה שם.אפשר הסבר קצר בבקשה אם זאת התוכנה הנכונה?תודה
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים יש את הדמו THX-Jungle, תוריד אותו - הוא בהחלט מציג את מלוא יכולת כרטיס הקול להתמודד עם סראונד.אל תטרח להוריד את שאר הדמואים.
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים מחבר האתר של הטריילרים הפסיק לאפשר לי להורידהורדיתי קובץ אחד לפני שבוע, ועכשיו ניסיתי להוריד עוד אחד והוא לא נתן ליהוא כתב שהקובץ לא נמצא על השרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.