עבור לתוכן

החלפת רכיבים גוססים 1200-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
Intel Core 2 Duo E6300 Box

Asus P5LD2 SE/C

SUPER TALENT 1G 667MHZ *2

G240 של איזה חברה לא ידועה

Westren Digital WD1600JS

HEC COMPUCASE CI-6A19

LG GSA-H10A DVD±R/RW X16

ספק גנרי ועלוב אחרי שהמקורי מת

זה מה יש לי.

דרושים לי לוח אם וספק חדשים.

עד 2000 שח עדיף אלא אם יש יתרון משמעותי עד 1200שח

אני רוצה לוח שיתמוך במעבד שלי מצד אחד ויאפשר לי מצד שני לשדרג בעוד שנתיים שלוש למעבד רב עוצמה.

פורסם

"אני רוצה לוח שיתמוך במעבד שלי מצד אחד ויאפשר לי מצד שני לשדרג בעוד שנתיים שלוש למעבד רב עוצמה"

אתה מודע לזה שזה קצת לא ריאלי ?

* תושבת 775 (שיש לך) סיימה את הקריירה - למרות סדרת מעבדים די חזקה כמו ה Q9XXX - אין לה עתיד והיא כבר לא כדאית בהשוואה ללוח + מעבד על תושבת 1156...

פורסם
  • מחבר

כלומר לא קיים לוח מודרני שתומך במעבד שלי?

פורסם

יש דגמים שיתאימו למעבד שלך. בעוד שיש תושבות (LGA 1156 וLGA 1366) שהחליפו את התושבת התואמת למעבד שלך (LGA 775) אינטל עדיין מוציאה רענוני דגמים פה ושם (או לפחות הוציאה עד כה) שמתאימים לתושבת LGA 775, כמו כן, קיימים לוחות אם לLGA 775 שתומכים גם בטכנולוגיות עדכניות למדי דוגמת USB3 ובזיכרונות DDR3. אבל וחשוב לציין, כי אין תמיכה בין תושבת לתושבת, מה שאומר שהמעבדים הם ב100% לא תואמים מסוקט לסוקט. מה שאומר למעשה תצטרך להחליף גם את המעבד והזיכרונות בנוסף ללוח בשביל לקבל פלטפורמה עדכנית. עדכנית, אגב, לא מבטיח דבר לגבי יכולות שדרוג מעבד בהמשך, מאחר והסוקטים העדכניים של אינטל גם עתידים לקבל מחליפים בקרוב, וגם אצלם לא תהיה תאימות בינם לבין הקודמות.

ההמלצה:

אם אתה מתכנן שדרוג, את תחשוב על "איזה מעבד יכנס שם בעתיד" אלא על איזה ביצועים אתה יכול לקבל כרגע.

אם מדובר בתיקון של מערכת תקולה או בתיקון מונע, אל תתחיל להיכנס להוצאות, קח את המינימום שיחזיר את המערכת שלך למצב תקין, שזה ספק 400W דוגמאת של מותג אמין משהו כמו SEASONIC / HEC / FSP ולוח מבוסס G41 כלשהו.

פורסם

תשקיע בספק טוב שילווה אותך גם למערכת הבאה שתרכוש

חפש לוח אם ביד 2 לך על הזול ביותר כי מה שאתה רוצה זה רק להחיות את המערכת

המעבד והזכרונות עדיין טובים לכן לא כדאי להחליף פלטפורמה ולאבד אותם

פורסם

לגבי הספק, זה לא רעיון טוב מכמה סיבות:

1. ספקים מזדקנים ומאבדים מהאפקטיביות שלהם.

2. מי אמר שהמערכת הנוכחית תושבת אם וכאשר יקנה מחשב חדש.

לגבי הלוח:

לקנות לוח יד שניה כאשר חדש יעלה בין 225 ל260 ש"ח?

פורסם
  • מחבר

אז מה הספק והלוח אם שתוכלו להמליץ לי לרכוש כדי להחזיר את המערכת לחיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים