עבור לתוכן

המעבד שלי בנוי למאמץ כזה ?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם המעבד שלי נועד לשימוש כזה E4400 " ריבוי משימות " :

יש לי ברקע כרגע 9 דפדפנים עם הרבה חומר לא דפי HTML רגילים ( בדרך כלל יותר דפדנים עובדים ביחד יש לי 4GB זיכרון ) , מדיה פלייר פתוח עם סרט טעון על פאווס ! , שני דפי EXCEL פתוחים , DVD-RW עובד - דיסק עם מוזיקה ברקע .

זה נחשב הרבה ? צריך להוריד ממנו משימות ? ואם זה הרבה עדיף לקנות Quad אם אני משתמש בהרבה דברים ביחד ? אני ארגיש הבדל ?

ועוד שאלה חשובה : באינטרנט " אתרים כבדים " מה הכי חשוב ( דרישה ) ? מעבד ? , זכרונות ? , כונן קשיח ? , כרטיס מסך ?

:P תודה .

פורסם

אים הוא מפעיל הכל ביחד כנראה שאין בעיה. יש סוג של תקיעה משהו?

פורסם

מה קרה למקש הרווח שלך? :D

זה שאתה מציין זה לא בדיוק multitasking במונכים של ימינו וחוץ מזה ממתי יש אתרים עם תוכן HTML סטאטי? לא התעדכנת במה שהולך בעולם המחשבים והתקשורת בעשר השנים האחרונות?

אין דבר כזה "בנוי לעומס" או לא. מה אתשה צריך לראות זה אם המחומרה מספקת את הציפיות שלך מבחינת ביצועים ומה שציינת זה ממש לא דרישות.

לגבי ביצועים של דפדפן זה ממש תלוי במה הדפדפן אמור להציג. תוכן webי בד"כ לא דורש שום כח עיבוד מיוחד, לא משהו שאפילו עם Atom לא ניתן להתמודד איתו ולעומת זאת ניגון של וידיאו בהבחנה גבוהה או תוכן דינאמי שכתוב בצורה עקומה בJS יכול לתקוע את המערכת בצורה דיי רצינית. כל זה כמובן מאוד רלוונטי בשימוש בדפדפן עקום במיוחד כמו IE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים