עבור לתוכן

רוכשת מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

הרבה זמן אני רוצה לקנות מחשב חדש וחברה שקנתה אחד במבצע שיש כרגע בטרקלין חשמל אמרה שכדאי מאוד לקנות במחירים שיש שם אבל אני רוצה לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות? איזה חברה נחשבת טובה יותר? (אני לא רוצה מחשב שהוא רק יפה אלא אחד שאפשר לעבוד איתו). אגב, רוב השימוש שלי במחשב הוא גלישה באינטרנט.

פורסם

לילך, אף אחד כאן אינו קורא מחשבות ואנחנו לא יודעים מה הדרישות והמגבלות שלך... ומה שאמרת אומר לנו מעט מאוד. נא לפרט (במידת האפשר):

- מה התקציב שלך?

- מהם כלל שימושי המחשב? אם "רוב השימוש" הוא אינטרנט אבל חלק קטן זה משחקים, דווקא החלק הקטן יכתיב את המפרט (במגבלות התקציב, כמובן).

- מה עם ניידות? את מתכוונת להסתובב עם המחשב איתך או שרוב הזמן הוא ישב על השולחן בבית?

- ומה עם זמן סוללה? את צריכה יכולת לעבוד רחוק מהשקע לאורך זמן?

בנוסף, לא כדאי להתלהב מ"מבצע" בחנות אחת אלא לבדוק בחנויות נוספות - רצוי חנויות מחשבים ייעודיות ולא רשתות "כלליות" כמו טרקין חשמל, שכן שם המבחר יחסית מצומצם והדגמים לרוב יחסית בסיסיים, ואילו המחירים הם לא הכי זולים בעולם.

פורסם

ממליץ על ASUS באופן כללי או על DELL אבל לDELL יש סדרות פחות מוצלחות כמו Inspiron שלא שונות מAcer אוFujitsu Simens שאני כמובן לא ממליץ עליהם

יש את מחשבי הVostro או הLatitude ( אם תמצאי בארץ) של DELL שהם טובים בעיני , אולי טיפה יקרים.

לסיכום חברות מומלצות, ASUS,PACKARD BELL,TOSHIBA, DELL, SONY

גם בTOSHIBA יש סדרות פחות מוצלחות כמו הL לדוגמא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים