עבור לתוכן

העברת מידע בין 2 מחשבים בתוך הרשת בתקן N

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי נתב בתקן N המחובר למחשב בכבל RJ45 במהירות 100MB

יחד עם זה יש לי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד במהירות 300MB

כשאני מעביר מידע בין שני המחשבים, קצב העברה הוא בסביבות ה2-2.5 MB

תקנו אותי אם אני טועה אבל אם אני מעביר משהו דרך הכרטיס רשת האלחוטי כשמופיע לי בחיבור שזה עובד על 300MBPS זה צריך להעביר בסיבות ה 35MB

וגם אם זה עובד על 100MBPS זה אמור להעביר בסיבות ה10-11

אז למה אני לא מצליח לעבור את הקצבים של 2MB?

תודה.

פורסם

כל המספרים שרשמת הם תאורטיים ובפועל מקבלים הרבה פחות.

בהעברה בין שני מחשבים המחוברים קווית ב-100Mbps תקבל לכל היותר סביב 11MB/s. בחיבור אלחוטי בתקן N מול מחשב ב-100Mbps תקבל במקרה האופטימלי גם סביב 11MB/s אבל אם רמת הקליטה שלך אינה אופטימלית (מרחק, קירות, הפרעות א"מ) המהירות הזה תדרדר מהר מאוד.

פורסם
  • מחבר

המרחק הוא בסיבות 5 מטר עם קיר אחד מפריד, סה"כ אני רואה בחיבור דרך המחשב שקצב התעבורה נע בין 160-300 MBPS

בכל מקרה גם במידה והתקן האלחוטי עובד במהירות 100MBPS מה יכולה להיות הסיבה שמהירות העברה בין שני המחשבים היא בסיבות 2MB?

מה אפשר לשנות בשביל לנסות למשוך את זה לפחות ל8MB?

פורסם

אני רוצה להצטרף לשאלה

אצלי אין שום קירות מפרידים

אין כלום

בפועל, אני פיזית נמצא בין הראוטר למחשב ויש גם טלוויזיה בדרך....

העברתי כמה דברים (כמה עשרות ג'יגה) כל הלילה לא סיים. העביר על בסביבות ה-700-800 קילו בית...

פורסם

המרחק הוא בסיבות 5 מטר עם קיר אחד מפריד, סה"כ אני רואה בחיבור דרך המחשב שקצב התעבורה נע בין 160-300 MBPS

בכל מקרה גם במידה והתקן האלחוטי עובד במהירות 100MBPS מה יכולה להיות הסיבה שמהירות העברה בין שני המחשבים היא בסיבות 2MB?

מה אפשר לשנות בשביל לנסות למשוך את זה לפחות ל8MB?

ככלל אצבע, את המספרים שאתה רואה (160 עד 300Mbps), אתה צריך לחלק ב-4 על מנת לקבל את מהירות החיבור האפקטיבי. כלומר אם אתה רואה 160Mbps, המהירות האפקטיבית היא כ-40Mbps שהם כ-8MB/s. כיוון שמדובר בשני מחשבים שמדברים באלחוט, על מנת לחשב את מהירות ההעברה, יש לחלק את הנתון האחרון בשניים כי בכל רגע נתון רק מחשב אחד מדבר עם הנתב -- הגענו ל-4MB/s. כל החישוב הזה הוא די תאורטי כי מספיק שיש בסביבה עוד מקור הפרעה (טלפון אלחוטי, התקן BLUETOOTH וכיוב') המהירות תרד עוד.

הקיצר -- העברת העברת כמויות גדולות של מידע באלחוט זה לא רעיון טוב ולצורך כל מומלץ מאוד להשתמש בחיבור חוטי.

[br]פורסם בתאריך: 19.11.2010 בשעה 07:40:02

אני רוצה להצטרף לשאלה

אצלי אין שום קירות מפרידים

אין כלום

בפועל, אני פיזית נמצא בין הראוטר למחשב ויש גם טלוויזיה בדרך....

העברתי כמה דברים (כמה עשרות ג'יגה) כל הלילה לא סיים. העביר על בסביבות ה-700-800 קילו בית...

טלווויזיה היא מקור משמעותי להפרעות א"מ. אם יש בחדר טלפון אלחוטי הוא התקן BLUETOOTH, גם הוא משפיע. אני ממליץ גם לך וגם לשואל המקורי להשתמש ב-IPERF (מדריך כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/HomeNetPerf/HomeNetPerf.htm) על מנת להבין טוב יותר את מהירות ההעברה האפקטיבית המקסמיאלית שניתן לקבל במצב שלכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים