עבור לתוכן

באיזה כרטיס קול להשתמש

Featured Replies

פורסם

אהלן

רציתי לשאול מה אתם אומרים להשתמש בכרטיס קול אונבורד שהוא בעצם CMEDIA 5.1 או בסאונד בלסטר לייו 4.1?

רציתי לשאול גם האם שניהם תומכים ב EAX? ועד איזה גירסה?

תודה

פורסם

תלוי לאיזו מטרה אתה משתמש בכרטיס ולאיזו מערכת/רמקולים הוא מחובר.. אם תוכל לתת יותר פרטים בנוגע למערכת הסאונד שמחוברת אז אני מאמין שנוכל לייעץ לך.

בדרך כלל זה לא משנה באיזה כרטיס אתה משתמש אלא אם כן אתה צריך פיצ'רים מיוחדים כגון תמיכה במערכת של יותר משני רמקולים וכדומה.

פורסם

אני משאר שהסאונד בלאסטר יותר איכותי אבל זה גם תלוי במערכת שלך, אם אתה משתמש במערכת 5.1 אז תשתמש באון בורד שלך אבל אם אתה משתמש ב 4.1 ומטה אז תשתמש בסאונד בלאסטר, אני בטוח שהסאונד בלאסטר תומך ב EAX אבל אני לא יודע מה לגבי הכרטיס און בורד שלך.

פורסם
  • מחבר

זאת הבעייה הרמקולים שלי הם LOGITECH Z640 5.1 אבל משום מה אני חושב שהכרטיס קול אונבורוד דפוק ולא משתמש בסנטר כמו שצריך :\ הוא לא עובד!!!

פורסם

כמה שאני יודע ה LIVE תומך ב 5.1 לפחות שלי כן אבל אולי זה גרסה אחרת (יותר חדשה או משהו)

בנוסף לזה רק כרטיסים של קריאייטיב תומכים ב EAX במקרה של הלייב זה גרסה 1 טעות טעינו טועים ;D

פורסם

תנסה להפעיל גם את הסנטר עם ה C MEDIA... תבדוק הגדרות וחיבורים

אני יודע שהחיבורים משתנים לפעמים בלוח אם אם אתה עובר מסטיראו ל 5.1...

בכל אופן אם היית אומר לי שיש לך 4.1 ומטה הייתי אומר לך CREATIVE כי הוא לא ינצל הרבה את המעבד שלך... ה CMEDIA עושק לך את המעבד ומחליש אותו.

יניב

פורסם

צודק בקשר למעבד אני בדיוק הייתי בסיורים ב www.tomshardware.com

כי זכרתי שהייתה שם כתבה על עד כמה כרטיסי קול משפיעים על הביצועים ומסתבר שהאון-בורד שלך משתמש מלא במעבד ובמקרה של מעבד אתלון 2100+ זה יוצא 15% צניחה בביצועים

בקיצור נראה לי עדיף הלייב

image020.gif

עריכה: לינק לכתבה המלאה:

http://www.tomshardware.com/game/20030405/index.html

עוד עריכה:

טעיתי הכרטיס און-בורד שלך כן תומך EAX 1 אבל אני דיי בטוח שזה עוד יותר יחליש לך את המערכת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים