עבור לתוכן

ווינדוס xp לא עולה בגלל קובץ חסר/פגום

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם,

יש לי בעייה שהווינדוס לא עולה לי, היום בבוקר התקנתי משחק מחשב שהורדתי אתמול באמצע ההתקנה המחשב נתקע ולא זז בכלל אז החלטתי לעשות ריסט.

קיצור אחרי הריסט המחשב כזה מתחיל לעלות את הוינדוס כשהוא מסיים הוא מראה לי מסך שחור ולא זז, פעם שנייה היה אותו דבר בפעם השלישית עשיתי איפוס לביוס ומעכשיו הוא כותב לי את ההודעה הבאה:

Windows could not start because the following file is missing or corrupt:

windows root>\system32\hal.dll.

please re-install a copy pf the above file.

עכשיו אני על הנייד ואין לי מושג מה לעשות אני ממש חייב את העזרה שלך בהקדם, תודה!

פורסם

תבצע התקנת תיקון של הXPץ

ותתבע את החנות שקנית ממנה את המשחק או את יצרנית המשחק על הנזקים.

פורסם
  • מחבר

תבצע התקנת תיקון של הXPץ

ותתבע את החנות שקנית ממנה את המשחק או את יצרנית המשחק על הנזקים.

אין נסתי אבל זה לא מביא לי שום אפשרות זה כל הזמן מגיע לעמוד הזה ואת המשחק הזה הורדתי דרך טורנט אז אין לי את מי לתבוע וגם אני לא רוצה.

פורסם

היי, תפעיל את המחשב במצב בטוח. כשהמחשב יעלה לחץ על הפעלה ורשום CMD ולחץ על ENTER.

בכונן C או כל כונן שבו מותקת החלונות, כתוב DIR CACHE /S

המחשב יחפש את התיקייה. לאחר שימצא אותה כנס לתיקייה ותקיש שם: DIR רווח ושם הקובץ שחסר לך. אם הוא מוצא את הקובץ שם (זה המקום בו חלונות שומר העתקים של הקבצים) העתק את הקובץ לתיקייה שבה המערכת טוענת שהקובץ חסר.

הפעל מחדש את המחשב וזה אמור לפתור את הבעיה אלא אם כן הוא יזהה בהמשך שחסרים עוד קבצים.

בהצלחה.

תהילה מחשבים

פורסם
  • מחבר

היי, תפעיל את המחשב במצב בטוח. כשהמחשב יעלה לחץ על הפעלה ורשום CMD ולחץ על ENTER.

בכונן C או כל כונן שבו מותקת החלונות, כתוב DIR CACHE /S

המחשב יחפש את התיקייה. לאחר שימצא אותה כנס לתיקייה ותקיש שם: DIR רווח ושם הקובץ שחסר לך. אם הוא מוצא את הקובץ שם (זה המקום בו חלונות שומר העתקים של הקבצים) העתק את הקובץ לתיקייה שבה המערכת טוענת שהקובץ חסר.

הפעל מחדש את המחשב וזה אמור לפתור את הבעיה אלא אם כן הוא יזהה בהמשך שחסרים עוד קבצים.

בהצלחה.

תהילה מחשבים

וואלה גבר לא הבנתי איך אני עושה את כל זה יש מצב אתה מסביר קצת יותר בפירוט מה אני צריך לעשות לאיפה להכנס כי אני נתקל בזה בפעם הראשונה ולא יודע כלום, תודה!

פורסם
  • מחבר

UP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים