פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מישהו יודע איפה אפשר להשיג לוח GIGABYTE P35-DS3?נשרף לי הלוח ואני רוצה לקנות אותו הדבר כדי להמנע משידרוג המחשב כולו
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים אתה לא חייב את אותו לוח בדיוק. יש עוד המון לוחות בעלי מאפיינים דומים שיוכלו לשמש אותך. אני מציע לך לכתוב פה את המפרט המלא שלך וימליצו לך על לוח מתאים. אגב, אתה בטוח שהבעייה היא הלוח? , אתה בטוח שהבעייה היא רק הלוח?
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מחבר יכול להיות שהיה איזשהו קצר במערכת ששרף לי גם את הכרטיס מסך ואתמול המחשב גם לא נדלר וטכנאי שבדק אמר שהלוח אם הלך...בכל אופן זה המפרט שליQ6600QUADRO FX580דיסק הפעלה-160 גיגהדיסק נוסף-500 גיגהרייד-1 טרהGIGABYTE GA-P35-DS3P - זה הלוח שהלך2 גיגה זכרון CORSAIRתודה מראש.
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2952#spפתרון זול, נמכר ב-KSP, בדקתי.
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מחבר ראיתי אותו עכשיו באתר.אין לו תמיכה ברייד ואני צריך את זה.יש המלצה למשהו אחר ?אין לו גם כניסות FIREWIRE
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים כל לוח P45 ייתן לך RAID (לפחות בגלל ערכת השבבים), אז פשוט לך על ה-P45 הכי זול שתמצא.בשביל Firewire יהיה הכי פשוט להוסיף כרטיס PCI.
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים לא צריך דגם ספציפי, סיפקתי לך תיאור כללי ללוחות שיעמדו בדרישות:כל לוח P45 ייתן לך RAID (לפחות בגלל ערכת השבבים), אז פשוט לך על ה-P45 הכי זול שתמצא.בשביל Firewire יהיה הכי פשוט להוסיף כרטיס PCI.ובכל מקרה גם בלי הנ"ל אתה יכול פשוט לקנות את הלוח הכי זול שעונה לדרישות שלך, ההגדרה הזו הרבה יותר קצרה ופשוטה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.