עבור לתוכן

מישהו מוכן לעשות סליבינג לHD555 בתשלום?

Featured Replies

פורסם

לצערי הרב הכלב שלי החליט שהכבל מעניין ונגס בו :'(

כעת אני עם אוזניות חלופיות AKG K512 שכמובן לא ברמה של ה555, לכן אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעשות זאת.

מוכן להגיע עד לביתו של האחד שיעשה את זה, העיקר שהאוזניות שלי ישובו לחיים.

אני יודע אלקטרוניקה ולהלחים אך אני חושש לפגוע באפרכסת אז אני מעדיף שידיים מיומנות יעשו זאת ולא הידיים שלי :P

אז מישהו מוכן לעבודה מזדמנת קצרה?

פורסם

איך הגעת למסקנה שאתה צריך סליבינג? אם הכבל קרוע צריך להחליף אותו. באיזו נקודה הוא ננגס? אם זה קרוב לקצה הכבל אפשר להחליף את הקונקטור (ולקצר קצת את הכבל). אם זה באמצע כנראה שצריך להחליף את הכבל כולו.

פורסם

לצערי הרב הכלב שלי החליט שהכבל מעניין ונגס בו :'(

כעת אני עם אוזניות חלופיות AKG K512 שכמובן לא ברמה של ה555, לכן אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעשות זאת.

מוכן להגיע עד לביתו של האחד שיעשה את זה, העיקר שהאוזניות שלי ישובו לחיים.

אני יודע אלקטרוניקה ולהלחים אך אני חושש לפגוע באפרכסת אז אני מעדיף שידיים מיומנות יעשו זאת ולא הידיים שלי :P

אז מישהו מוכן לעבודה מזדמנת קצרה?

באיזה אזור אתה גר?

פורסם
  • מחבר

איך הגעת למסקנה שאתה צריך סליבינג? אם הכבל קרוע צריך להחליף אותו. באיזו נקודה הוא ננגס? אם זה קרוב לקצה הכבל אפשר להחליף את הקונקטור (ולקצר קצת את הכבל). אם זה באמצע כנראה שצריך להחליף את הכבל כולו.

זה באמצע, חשבתי שאם כבר אז כבר לעשות גם סליבינג.

ואני לא מוכן להתפשר על אורך קצר מ3 מטר שזה המרחק המינימלי\אידיאלי עבורי מהמחשב למיטה עם האוזניות.

באיזה אזור אתה גר?

אשקלון אך אין לי בעיה להגיע לכל מקום - במידה ויש לשם תחבורה ציבורית כמובן :)

פורסם

אני מציע לך להשתמש בכבל כמו המקורי או כבל סטנדרטי אחר מאוזניות כלשהן (אפשרי לקנות באדר סוכנויות לדוגמא). כבל מיוחד עולה יותר מדיי בשביל האוזניות הללו לדעתי.

פורסם

זה באמצע, חשבתי שאם כבר אז כבר לעשות גם סליבינג.

ואני לא מוכן להתפשר על אורך קצר מ3 מטר שזה המרחק המינימלי\אידיאלי עבורי מהמחשב למיטה עם האוזניות.אשקלון אך אין לי בעיה להגיע לכל מקום - במידה ויש לשם תחבורה ציבורית כמובן :)

אני יכול לעשות לך סלייבינג. אבל אני גר בחצור הגלילית (צמוד לראש פינה), שרק הנסיע תעלה לך לפה הרבה. תל אביב - חצור ישיר - 49 ש"ח, ומאשקלות לתל אביב עוד איזה כמה גרושים. זה רק צד אחד :)

פורסם
  • מחבר

חצור זה קצת לא נוח להגיע :silly:

צפונה מחיפה זה טוב לי, מישהו באיזור יותר מרכזי\דרומי מעוניין לעשות זאת?

פורסם

אתה יכול לשלוח לי את האוזניות דרך דואר גוביינא, ובאותו דרך לקבל אותם, זה הרבה יותר נוח מאשר לסוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים