עבור לתוכן

קריסה חוזרת של המערכת| פרטים (והרבה) בפנים

Featured Replies

פורסם

חבר'ה אני פונה מתוך נואשות של מעבר לשבוע.

הבעיה בגדול זה המשך של האשכול הזה שפירסמתי- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480788.msg4111853#msg4111853

אבל בכל מקרה אני אספר מהתחלה כדי שהכל יהיה ברור.

הבעיה המקורית היתה שבכל פעם שאני מרסט את המחשב המחשב מעין "מנקה" את עצמו- מוחק תוכנות, מועדפים, דסקטופ וכ'ו.

בהתחלה פירמטתי את המחשב כי במילא תיכננתי לעשות את זה הרבה זמן (היה וינדוס 7 מותקן ופירמטתי ולאחר מתקן התקנתי וינדוס XP).

היומיים הראשונים עברו בסדר ואלחר מכן שמתי לב שהבעיה חזרה- דברים נמחקים כמו מקודם- הגדרות, תוכנות וכ'ו. פירמטתי שוב עם וינדוס אחר על המסך כחול- 0x0000007b. ואחרי זה שוב פירמטתי עם וינדוס אחר ועלה מסך כחול אחר שלא הספקתי לקלוט את הקוד.

בשלב הזה פניתי אליכם ואמרתם לי להשתמש ב-mhdd. הורדתי כבר את כל הדיסק של Hiren's והשתמשתי ב-mhdd. עשיתי erase ואת כל הסריקות לפי מדריך מפורט. בקיצור אחרי זה שוב התקנתי וינדוס והכל היה בסדר לשלושה ימים. אחרי זה כשהדלקתי את המחשב עלה לי מסך שחור שכתוב שחסר קובץ מערכת ושאני צריך לעשות repair למערכת. בקיצור לפני שעשיתי את זה הורדת את ה-erd commander כדי לעשות כל מיני בדיקות והכל היה תקין משום מה.

אחרי זה פניתי לrepair- עשיתי הכל דרך ה- recovery console. הווינדוס עלה והכל היה בסדר ואז בריסט הבא שוב פעם קיבלתי תמסך שצריך לעשות ריפייר.

ואני רואה שזה לא יגמר בקרוב. יש לי ידע במחשבים ואני אוכל ליישם כל מה שתגידו, אבל נראלי שכל זה מוביל לבעית חומרה.

בכל מקרה אודה לכם אם תעזרו לי בבעיה הזאת :)

פורסם

תוריד את MHDD הפעם תלחץ F4 זה יעשה סריקה יבדוק סקטורים פגומים בארדיסק אים אתה מתקשה תלחץ F1

זה יביא לך מין עזרה של כל מיני פקודות אתה צריך את הפקודה scan שזה F4 יקח לה משהו כמו שעה

לבדוק את כל הכונן לאחר מכן בסיום תעלה תמונה של המסך,

מקווה שהפעם זה יעזור.

אולי צריך להחליף ארדיסק בדרך כלל זה התופעה שנימחקים דברים באופן אקראי,

אולי אפילו קבצי מערכת תבדוק אים הוא מרעיש זאת אחת התופעות תנסה לחלץ RAR.

[br]פורסם בתאריך: 16.11.2010 בשעה 23:07:49

יש פה מדריך מפורט לתוכנה שכן היא יכולה להיות מעט מסובכת, אבל לא מכיר תוכנה יותר טובה.

http://www.bigtech.co.il/index.php/guides/73

פורסם
  • מחבר

עדכון ביניים:

קודם כל, תודה על התגובה המהירה. אז אני מריץ עכשיו את הסריקה, למרות שכל הסריקות כבר נעשו. בסריקה הראשונה הראשונה, לפני שביצעתי את ה erase היו משו כמו 170 שגיאות UNC ושלושה קבצים מעל 500MS. כרגע הבדיקה מתבצעת ויש כבר 47 שגיאות ואני מאמין שזה יגיע גבוה כמו הקודם. בכל מקרה, אני אשתף אותכם בתמונה.

רעשים מההרדיסק- תקתוקים למיניהם אין, חילוץ ראר נעשה בלי בעיה. כנראה שבאמת מדובר בקריסה של הרדיסק.

פורסם

ניראה שהארדיסק תקול. שהבעיה היא פיזית הארדיסק תקול אחרת עים הפקודה ERASE היתה צריכה לתקן משהו.

תלך לפי המדריך תיקון סקטורים משהו כזה לאחר מכן תריץ עוד בדיקה כדי לראות אים זה עזר,

במידה ויש אחריות לממש אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים