פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים היי היום בבוקר פתחתי את המסך של המחשב וראיתי חלון שחור עם שגיאה שבו רשוםDISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTERניסיתי כמה דברים לא הצליח לי מה עושים בבקשה אני מקווה שזה לא משהו חמור שפשוט הלך המחשב או משהובבקשה תעזרו לי תודה
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים ההודעה נובעת מכך שהמערכת הפעלה לא מצליחה לזהות את הקבצים של הBOOT או שאחד הקבצים נמחק של הבוט או שקרתה לו שגיאהיכול להיות שהביוס שלך התאפס והחליף לך את סדרי העדיפויות של הבוט בקיצור לא משהו רציני .קרה לי כמה וכמה פעמים,תנתק את החשמל מהספק כוח לכמה שניות ותחזיר.לא עובד תבדוק בביוס שהארד דיסק שלך מופיע .מופיע ולא עובד תכניס את הדיסק של המערכת הפעלה תיכנס ל REPAIR או FIX ותבחר ב REPAIR\FIX STARUP משהו כזה בסגנון לא זוכר
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מחבר אבל זה מה שאתה בעצם אומר שהשגיאה הזאת אומרת שהיא לא מזהה את ההארד דיסק
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מחבר תראה היום אני אנתק את הכל מהמחשב ואחבר ואם זה לא יעבוד מחר אני אפתח את המחשב ואראה אם ההארד דיסק מחובר למקום וגם אני אנתק אותו מה SATA ואחבר אותו שוב
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים תקשיב במקום לשבור את הראש לנתק לחבר תכנס לביוס תבדוק אם הוא מופיע אם לא זאת אומרת שהוא לא מחובר טובאו שהוא הלך לעולמו גם אם ניסיתי לחבר אותו שוב כמו שצריך
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים המחיר נע בין 275 לבין 370 400 גגוהכל תלוי בדגם של אותו הארדיסק למשל ההארדיסק הזה 1.5TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31500341ASיעלה לך 365. סכום זעום לעומת הגודל.
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים תקשיב תיכנס לביוס בדרךך כל זה דרך כפתור ה DEL תבתדוק אם מופיע שם ההארד דיסק שלך .אם הוא לא מופיע תבדוק אם הוא מחובר כמו שצריך בתוך המארז .אם הוא כן מחובר כמו שצריך רוב הסיכויים שעולמו חרב,\תעדכן מה הולך
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מחבר מצטער על הטיפשות חח אבל מה זאת אומרת אם הוא נמצא בביוס אתה מתכון אם הוא מוגדר שני אחרי ה CDROM ?
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים לא שאתה נכנס לביוס בעמוד הראשי זה מראה לך מה מחובר primary ide masterprimary ide slave secondary ide וכך הלאה באחד מהם אמור להיות ההארד דיסק בדרך כלל הוא ממקום ראשוןאם הוא מופיע אז זה טוב[br]פורסם בתאריך: 18.11.2010 בשעה 00:35:21ועל מה שאתה דיברת הסדר צריך להיות כזהCDRom - 1stFloppy - 2ndHard Drive
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.