פורסם 2002 במרץ 723 שנים היום בהום סנטר מוכרים מכשיר קופי כמו דרמל כפול חלקים וכפול ציוד בחצי מחיר + 128 אביזריםקניתי אחד , כל החלקים מסביב מתאימים גם לבעלי מכשיר דרמל .במבצע, ממש כדי וזה רק היום
פורסם 2002 במרץ 823 שנים היום בהום סנטר מוכרים מכשיר קופי כמו דרמל כפול חלקים וכפול ציוד בחצי מחיר + 128 אביזריםקניתי אחד , כל החלקים מסביב מתאימים גם לבעלי מכשיר דרמל .במבצע, ממש כדי וזה רק היוםמה זה?
פורסם 2002 במרץ 823 שנים בסניפי הום סנטר , וזה עלה עד כמה שאני זוכר בין 200 ל300 שקלאין לי מושג עד מתי המצבע .אתה יכול לרכוש את המקורי בכ500 שקל , או לקנות אותו עם סט יותר גדול ב600 שקל .
פורסם 2002 במרץ 823 שנים מישהו יכול להראות לי תמונה של הדבר הזה?ועם איזה עוד כלים אני יכול להשתמש בשביל לעושת מודינג?
פורסם 2002 במרץ 823 שנים אוקיי 1. דרמל וחבריו2. מסור חשמלי , מקדחה , מקדחי כוס למיניהם , בגדלים שונים , עקרונית אתה צריך להתאים את הכלים למוד שאתה מתכוון לעשות .לדוגמא , אם אתה הולך לעשות חלון , אתה יכול להשתמש גם בדרמל וגם במסור החשמלי , אבל מבחינת נוחות עבודה ומהירות , עם המסור זה יהיה הרבה יותר מהר .
פורסם 2002 במרץ 823 שנים אוקיי 1. דרמל וחבריו2. מסור חשמלי , מקדחה , מקדחי כוס למיניהם , בגדלים שונים , עקרונית אתה צריך להתאים את הכלים למוד שאתה מתכוון לעשות .לדוגמא , אם אתה הולך לעשות חלון , אתה יכול להשתמש גם בדרמל וגם במסור החשמלי , אבל מבחינת נוחות עבודה ומהירות , עם המסור זה יהיה הרבה יותר מהר .לפי מה שרואים באתר זה מן כמו משחיז כזה ואפשר לעשות עם זה רק חלון עגול.
פורסם 2002 במרץ 823 שנים אתה יכול לעשות איתו הכל , חיתוך , חריטה , ועוד 1000 ואחד דברים שאני לא מצליח לחשוב עליהם כרגע .צעצוע מאוד שימושי , לא יזיק כזה בבית . הנה , היום חתכתי איתו ברגים , שעם מסור היה לוקח לי פי 3 זמן לעשות את זה , ולא היה יוצא כמו שאני צריך .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.