עבור לתוכן

אין אפשרות להתקין windows מחשב P4

Featured Replies

פורסם

שלום, קיבלתי מחשב פנטיום 4 ואין אפשרות להתקין עליו שום מערכת הפעלה! בxp לכל גירסאותיו הוא נותן שגיאה "an unexpected error (1341850112 occurred in line 1768 in d:\xpclient וגיראות מתקדמות יותר vista ו- 7 הוא טוען ולאחר מכן מסך שחור ללא תגובה. הוחלף מעבד לאחרונה ונוספו זיכרונות אם זה אומר משהו למישהו. רעיונות ? תודה!

פורסם

קודם כל להריץ בדיקת זכרונות עם תוכנתmemtest

קישור אמור להיות בסטיקי הנעוץ בראש הפורום

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה. נמצא זיכרון אחד לא תקין והבעיה נפתרה. אבל אחרי טעינת כל הקבצים הוא לא מוצא הארדיסק. היה מחובר עד עכשיו ide ועכשיו יש SATA אולי בגלל זה? בביוס הוא מזהה אותו..

פורסם

AHCI?

וחוץ מזה מה זה משנה איזה מעבד יש למחשב בקשר לבעיה שלך?

פורסם

מדובר על XP? משולב בו SP3?

אם אתה לא מוצא את ההארדיסק, אתה צריך להביא דיסקט של דרייברים לSATA, או לשלב את הדרייברים בדיסק ההתקנה.

פורסם
  • מחבר

כן זה עם sp3/2/רגיל... ניסיתי את כולם!

פורסם

להגדיר פשוט מצב תאימות של SATA לאחור בביוס ניסית?

פורסם
  • מחבר

לא. מה ההגדרה בדיוק? ושוב... תודה!

פורסם

פותח חוברת/PDF של הלוח אם וקורא על האופציות של advanced settings/chipset בביוס.

פורסם
  • מחבר

או-קיי.

אז ככה.

דבר ראשון- מצאתי את החוברת של הלוח- asus p4s800d-x. לא מצאתי שום אפשרות ששולטת על הבעיה הזאת.

דבר שני- לאחר חיפוש באינטרנט הבנתי שכנראה זוהי בעיית דרייברים, מצאתי מדריכים אבל דרייבר כדי שאוכל לשלב בהתקנה לא מצאתי!

כרגע אני עם wd3200aaks.

אם למישהו יש פתרון אני אשמח.

בתודה,

אליאור!

פורסם

אתה לא קורא את מה שאני כותב או קורא אבל לא מנסה להבין באמת.

אין פה שום קשר לדיסק קשיח, פשוט XP לא מגיע עם תמיכה מובנת בAHCI (תחשוב רק על העובדה עד כמה המערכת ההפעלה הזאת ישנה).

גם אם אתה רוצה AHCI אתה מתקין את הדרייבר כמו דרייבר של RAID בהתקנה וכמן שניתן לבצע את זה בקלות מDOK עם מערכת קבצים FAT32 ולא צריך שום פלופי.

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי. ותודה!

איפה אני מוצא את הדריבר הנ"ל?

פורסם

זה בתוך החבילה של הצ'פסט.

לפעמים הוא מגיע בנפרד.

פורסם
  • מחבר

כלומר אם הבנתי נכון אני צריך להוריד עדכון דריברים מהאתר של אסוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים