פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים שלום, לפני כשבוע התקנתי במחשב שלי את @bios של gigabyte הורדתי תעידכון של הביוס מהאתר שלהם קיצור לא הלך שם משהו עם העידכון והמחשב לא עולה כלל הוא רושם: Award BootBlock BIOS v1.0 Copyright © 2000, Award software , Inc. Scanning BIOS Image in Hard Drive.... מה עושים?
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים רוב הסיכויים שמשהו השתבש לך בהתקנה של הביוס .תוריד ביוס אחר תעתיק אותו על דיסק או על דיסק או קי במידה והלוח שלך תומך ותעדכן דרך ה POST של הלוח אם כאשר אתה מדליק אותו
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים מחבר זהו שאני אפילו לא יודע מה להוריד זה כל הקטע שאני לא מבין בזהיש לי לוח מדגם GA-8S648 וגם אני לא יכול להגיע לשום מקום העכבר לא נידלק וגם המקלדת הם תקינים מאה אחוזבטח בגלל שהוא לא מזהה תביוס לא יודע.
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים תוריד מפה את הביוס הראשון http://www.gigabyte.lv/products/mb/bios/ga-8s648.htmlתעתיק אותו על דיסקט כמו שאמרתי או דיסק און קי ותתקין כפי שראיתי יש לך אפשרות להתקין ביוס דרך הPOST
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים a. After power on the computer, pressing <Del> immediately during POST (Power On Self Test) itwill allow you to enter AWARD BIOS CMOS SETUP, then press <F8> to enter Q-Flash utility.b. Q-Flash UtilityCMOS Setup Utility-Copyright © 1984-2003 Award Software}Standard CMOS Features Top Performance}Advanced BIOS Features Load Fail-Safe Defaults}Integrated Peripherals Load Optimized Defaults}Power Management Setup Set Supervisor Password}PnP/PCI Configurations Set User Password}PC Health Status Save & Exit Setup}Frequency/Voltage Control Exit Without SavingESC:Quit higf:Select ItemF8: Q-Flash F10:Save & Exit SetupTime, Date, Hard Disk Type...
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים טוב תקשיב קודם כל תוציא את הסוללה של הלוח אם למשך לפחות דקה ותנתק אותו מהחשמל בכללי גם לדקה בערך אם זה לא עוזר תנתק הארדסיקים או כל דבר שאתה לא צריך כמו גם מאווררים תשאיר רק מעבד כמובן כרטיסי זיכרון וזהותדליק אותו תנסה להיכנס שוב .או שמתיי שאתה מדליק תלחץ מיד F8תודיע לי מה קורה
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים מחבר אין תגובה אחי הוצאתי תסוללה למשך דקה וגם מהחשמל כמו שאמרתההדלקתי לחצתי F8 לא נותן כלום... מת
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים בעיקרון כאשר אתה עושה עידכון ביוס והוא לא מצליח רוב הלוחות אם עושות גיבוי לביוס על ההארד דיסק אז כאשר העידכון לא טוב אוטומאטית הלוח מתקין דרך הגיבוי שעל הארד דיסק אם גם הגיבוי לא תקין אז זו בעיה.בכל מקרה ניסיתי לנתק הכל כמו הארדיסיקים ומה שאמרתי ולנסות להיכנס ל Q-FLASH ולעדכן?[br]פורסם בתאריך: 15.11.2010 בשעה 18:15:38אם גם זה לא מצליח יש עוד אפשרות פשוט תחליף את הסוללה שיש בלוח לאם לסוללה חדשה או אם יש לך אחרת בבית אם לא תיכנס לחנות כלשהי המחיר כמה שקלים .לא תפסיד כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.