פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים הטמפ' כמעט נעה בין 48-50 בנוה ואיך שאני מפעיל משחק ברקע הטמפ' מגיעה ל58,59 ולפעמים 60!!זה חם מאוד! מה לעשות? להחליף קירור?? אני מפחד שזה גבוה מדי!!תודה על עזרתכם!
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים לא חייב להחליף אפשר גם להוסיף...בכל אופן תנסה לראות אם המאוררים פועלים טוב,תנסה לנקות אבק , תסדר חוטים..
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים מחבר אז ככה:המארז שלי הוא 6A19, יש לי מאחור מאוורר 120 מ"מ שמגיע עם המארז ואני הוספתי עוד 120מ"מ מקדימה (VANTEC STEALTH)הקירור של המעבד הוא מקורי, אבל כפי שאמרתי הטמפ' ממש גבוהה, כדי לשקול החלפת קירור למעבד?
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים תוציא את ההיטסינק ותמרח משחה מחדש , ע"פ המדריך כאן בפורום .עשית את מה שהמליצו לך?
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים לא בטוח שהטמפרטורה נכונה אולי החישן מזייף תנסה לגעת במעבד מזמן משחק או משו ותגיד לנו אם אתה חושב שזה חום של 60 מעלות
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים לא בטוח שהטמפרטורה נכונה אולי החישן מזייף תנסה לגעת במעבד מזמן משחק או משו ותגיד לנו אם אתה חושב שזה חום של 60 מעלות עדיף שלא ... תוציא את ההיטסינק ותרכיבו מחדש (אז בלי משחה) ...
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים מחבר סביר להניח שאם הביוס והתוכנה מראים בערך אותם טמפ' אז אלה באמת הטמפ'... לא??
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים הם כולם קוראים מו הביוס לכן אם יש שגיאה בביוס תהיה שגיאה בכולם !! עצה שלי תבקש ממישהו שיודע לעדכן ביוסים לעדכן לך ואז תראה יש לי שאלה : איזה מן המאוררים שלך יותר חזק זה שמוציא או זה שמכניס?? את החזק מביניהם שים בתור מכניס אוויר וכמובן תסדר ת'חוטים !!!!!!!
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים ייתכן שהבעיה היא לא בביוס, גם לי יצא להתקל בדברים מוזרים כאלה עם הHSF שמגיע עם המעבד.ובשביל לעדכן את הביוס אתה נכנס לאתר של יצרנית לוח אם ומחפש ביוס חדש ללוח שלך, יהיו גם הוראות.
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים מחבר אז רגע אתה אומר שיכול להיות שמקור הבעיה היא לא בביוס??אז אתה מתכוון שיכול להיות שהזיכרונות פגומים או משהו כזה??
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים איך הגעתה לזיכרון?הזיכרון לא משפיע על הטמפרטורה של המעבד ולא על שום דבר, הדבר היחידי שיכול לעזור לך זה ככה:1)עידכון ביוס2)לשים מחדש את המשחה טרמית3)להחליף הטסניק למרות שאני חושב שלא תגיע לשלב הזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.