פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים הי.לפני כמה ימים עבדתי על המחשב ופתאום הוא נכבה, ניסיתי להדליק אותו, הוא התחיל לעלות וקצת אחרי שהווינדוס מתחיל לעלות (אחרי שיש את הסמל של הווינדוס) מופיע לרגע מסך כחול עם הודעה בלבן ואז הוא עשה לעצמו הפעלה מחדש וככה כל פעם מחדש.נכנסתי לביוס וראיתי שהמעבד הגיע ל 93 מעלות(!) פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק וגם את הגוף קירור של המעבד וניסיתי להדליק אותו שוב אבל אותה בעייה חוזרת על עצמה שוב.חשבתי שאולי נדפק משהו במערכת הפעלה אז החלפתי הארד דיסק ושוב הייתה אותה בעייה.למישהו יש רעיון מה יכול לפתור את הבעייה?!לא נראה לי שנדפק המעבד כי הוא כן מזהה אותו ונותן פרטים שלו בהתחלה, וחוץ מזה הווינדוס כן מתחיל לעלות.תודה רבה
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים שלום y.d.eתעלה צילום מסך של המסך הכחול.המשך גלישה מהנה,לוטם בזק בינלאומי
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים מחבר אני לא יכול לצלם מסך כי הווינדוס לא עולה, וחוץ מזה הוא מופיע לפחות מחצי שניה ונכבה.מה שכן, אם אני מחבר דיסק קשיח אחר הוא נשאר לי על המסך הכחול (נראה לי שהוא כותב משהו אחר) הוא כותב משהו על זה שיש שגיאה ושאם זה פעם ראשונה שזה קורה שאני יעשה ריסטרט ואם זה לא פעם ראשונה לנסות לעשות CHKDSK /F או משהו כזה ניסיתי לעשות את זה דרך התיקון ווינדוס בדיסק התקנה של הXP וזה לא עזר.העניין המוזר הוא שזה בטוח לא בעייה בהארד דיסק או בווינדוס כי שמתי הארדיסק תקין וזה קורה גם.יש סיכוי שנדפק לי משהו בלוח אם או במעבד או שאז זה בכלל לא היה מגיע לשלב שהוא מתחיל להריץ את הווינדוס?!תודה רבה
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים 93 מעלות?...למה יש לי תחושה שמתישהו פרקת את הגוף קירור של המעבד ולא מרחת משחה טרמית מחדש בינו לבין המעבד?...לא סביר בכלל שיום בהיר אחד המעבד שלך יהיה על טמפרטורה כזאת ללא שום התעסקות פיזית בחומרה.אב, לא ציינת את הטמפרטורה לאחר הנקיון שביצעת.
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים מחבר אף פעם לא נגעתי בגוף קירור עד שזה קרה. פשוט שיפצנו את הבית והמחשב התמלא באבק אולי זו הסיבה.עכשיו הוא לא עובר את ה45 מעלות אבל גם אין לו סיבה שזה יקרה הוא רק מתחיל להדלק ונכבה.יכול להיות שנדפק לי המעבד או שאין קשר?
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים הי.לפני כמה ימים עבדתי על המחשב ופתאום הוא נכבה, ניסיתי להדליק אותו, הוא התחיל לעלות וקצת אחרי שהווינדוס מתחיל לעלות (אחרי שיש את הסמל של הווינדוס) מופיע לרגע מסך כחול עם הודעה בלבן ואז הוא עשה לעצמו הפעלה מחדש וככה כל פעם מחדש.נכנסתי לביוס וראיתי שהמעבד הגיע ל 93 מעלות(!) פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק וגם את הגוף קירור של המעבד וניסיתי להדליק אותו שוב אבל אותה בעייה חוזרת על עצמה שוב.חשבתי שאולי נדפק משהו במערכת הפעלה אז החלפתי הארד דיסק ושוב הייתה אותה בעייה.למישהו יש רעיון מה יכול לפתור את הבעייה?!לא נראה לי שנדפק המעבד כי הוא כן מזהה אותו ונותן פרטים שלו בהתחלה, וחוץ מזה הווינדוס כן מתחיל לעלות.תודה רבהאני אשמח לעזור לך.דבר ראשון לעלות עם F8 ובאופציות לבחור שלא לאתחל את המחשב במקרה של תקלה באתחולואז תקבל תצוגה קבועה עם המסך הכחולעכשיו אתה יכול לתת לנו את קוד התקלה שנמצא למטה ומורכב מ 0X ועוד שמונה ספרותאת זה אני צריך כדי לתת לך כווןבנוסף שווה לנות לעלות במצב בטוח מתפריט F8
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים מחבר מצב בטוח אני גם לא יכול לעלותעשיתי את מה שאמרת והבעיה היא: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUMEוהמספר הוא:0X000000ED(0X8A698A68,0Xc0000006,0X00000000,0X00000000)
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים מצב בטוח אני גם לא יכול לעלותעשיתי את מה שאמרת והבעיה היא: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUMEוהמספר הוא:0X000000ED(0X8A698A68,0Xc0000006,0X00000000,0X00000000)לפי חיפוש בגוגל האפשרויות הן :מערכת קבצים פגומה -להריץ chkdsk /rכבל נתונים לא תקין - להחליף כבלהגדרות UDMA לא תקינות בביוס - לשחזר הגדרות ביוס לברירת מחדלמכיוון שניסית לעלות עם דיסק אחר ובהנחה שהייתה עליו מערכת הפעלה אחרת וקיבלת מסך כחול אז הכוון הוא בהחלט חומרתידהיינו כבר נתונים דפוק או בקר דפוק בלוח.דווח מה קורה
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים מחבר כבל דפוק לא סביר, כי דיסק קשיח אחד חיברתי עם IDE ואת השני חיברתי עם SATAאם באמת יש בקר דפוק זה אומר שצריך להחליף לוח אם?[br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 23:27:13שחזרתי הגדרות BIOS לברירת מחדל - זה לא עזר.
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים כבל דפוק לא סביר, כי דיסק קשיח אחד חיברתי עם IDE ואת השני חיברתי עם SATAאם באמת יש בקר דפוק זה אומר שצריך להחליף לוח אם?[br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 23:27:13שחזרתי הגדרות BIOS לברירת מחדל - זה לא עזר.תן לי פרטים מדויקים לגבי הדיסקהשני שחיברת.האם הוא IDE ?האם יש עליו מערכת הפעלה תקינה ? והכי חשוב האם קיבלת בדיוק אותו קוד תקלה ?כי אולי התקלה בדיסק השני היא בעלת קוד אחר והמסך הכחול נובע מכך שמערכת ההפעלה שעל הדיסק לא תואמת לחומרה ויש התנגשות בדרייברים . כדי לבטל תופעה זאת יש לעלות עם הדיסק במחשב המקורי שלו ושם ולשנות הגדרות בציפסט במנהל ההתקנים ל standart ide ורק אז להעביר למחשב אחר ואז זה יעבוד .
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים מחבר הדיסק השני היה IDE עם ווינדוס XP מותקן עליו, כרגע אני לא מול המחשב אבל אני חושב שזה לא היה אותו קוד תקלה.אני ינסה לבדוק בהמשך השבוע ואני יעדכן.תודה בכל מקרה
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים מחבר כי אולי התקלה בדיסק השני היא בעלת קוד אחר והמסך הכחול נובע מכך שמערכת ההפעלה שעל הדיסק לא תואמת לחומרה ויש התנגשות בדרייברים . כדי לבטל תופעה זאת יש לעלות עם הדיסק במחשב המקורי שלו ושם ולשנות הגדרות בציפסט במנהל ההתקנים ל standart ide ורק אז להעביר למחשב אחר ואז זה יעבוד .לא בדיוק הבנתי איך עושים את זה. איך אני מגיע לציפסט?הקוד תקלה עם הדיסק קשיח השני הוא 0X0000007B (לא כמו הקוד תקלה הקודם).מה זה אומר?תודה רבה
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים מחבר אני יוסיף עוד כמה פרטים:המחשב מצליח להפעיל דברים מהBOOT כמו hirens boot cd מה שאומר אם אני לא טועה שבטוח הבעייה היא לא במעבד וגם לא בזיכרון.חוץ מזה, שכחתי להגיד שבזמן שזה קרה לי היו הרבה הפסקות חשמל באיזור שלי, אמנם אצלי לא היו אבל יכול להיות שהייתה קפיצת מתח והספק נדפק?עוד דבר שהתברר לי רק עכשיו זה שבזמן האחרון המחשב היה נכבה מעצמו לפעמים בלי שום התראה מוקדמת.למישהו יש רעיונות?תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 18.11.2010 בשעה 16:59:41עשיתי סריקה עם MHDD והצלחתי להפעיל את המחשב אבל עכשיו הוא נתקע לי בחירת משתמש והוא לא מזהה לי לא את העכב ולא את המקלדת.מה יכולה להיות הבעיה?! מה אני אמור לעשות?תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.