עבור לתוכן

בעיה - המחשב עושה ריסטרטים לבד

Featured Replies

פורסם

כבר איזה חודש המחשב שלי עושה ריסטרטים לבד הוא עושה פתאום איזה 3 4 ריסטרטים כל אחד אחרי איזה 10 דקות 15 דקות ומתכבה

ניסיתי לנקות אבק זה לא עזר ..

מה צריך לעשות?ופירמטו לי תמחשב לפני 4 5 חודשים עם זה חשוב אבל זה קרה הרבה אחרי .. עם אפשר איזה תוכנה או משהו לסדר את זה אז תודה זה דחוף ואי אפשר ככה עם המחשב .. ותוכנה שעושה מהר תעבודה כי עם מפעילים תוכנה הוא גם מתכבה עם מפעילים מלא לחץ על המחשב גם דוגמא פייסבוק איסקיו פוקר יוטוב אחרי 5 דקות הוא מתכבה כמעט בטוח עם הבנתם אז תודה

פורסם

נסה לעבוד עם ספק אחר

פורסם

שלום tzahi211

האם הוא נותן שגיאה או איזה מסך כחול לפני הריסטרט?

המשך גלישה מהנה,

לוטם בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

לא ... ישר ריסטרט ומה זה ספק כוח שאלתי עם אפשר לסדר בתוכנות אני לא מבין בדברים האלה ..

פורסם

שוב שלום tzahi211

מומלץ לנקות את פנים המחשב מאבק ,

ובדוק שכל המאווררים עובדים באופן תקין .

המשך גלישה מהנה,

לוטם בזק בינלאומי

פורסם

תעשה קליק ימני על "המחשב שלי" --> מאפיינים, לך לכרטיסיית מתקדם, בקובייה של "הפעלה ושחזור" לחץ על הגדרות, תחת "כשל במערכת" בטל את הסימון של "הפעל מחדש באופן אוטומטי" תאשר וסגור הכל. עכשיו במידה ויקרוס לך המחשב יופיע לך מסך כחול. תצלם אותו ותעלה תמונה שלו לפורום.

פורסם
  • מחבר

מה מסך כחול?אני כותב לך מהמחשב שעושה ריסטרטים איך אני יצלם עם המחשב לא יעלה ויהיה מסך כחול?

פורסם

תבדוק שאין בין הצלעות קירור של המעבד לבין המאוורר שכבה של אבק

פורסם

שוב שלום tzahi211

כנס "במצב בטוח" ופעל לפי ההנחיות הבאות :

בעת הפעלת המחשב וברגע שאתה מקבל מסך שחור ראשוני

(לפני הלוגו של ווינדוס)

לחץ על מקש ה- F8 במקלדת מספר פעמים,

מיד תקבל תפריט עם מספר אפשרויות ,

בחר באפשרות "safe mode"

במידה והצלחת לעלות את המחשב במצב בטוח,

בצע את מה שיוסי הציע לך .

לאחר מכן עלה במצב רגיל וצלם לנו אפילו בטלפון את המסך הכחול.

(המסך הכחול מאוד חשוב כי בו רשום מאיזו סיבה המחשב קורס).

המשך גלישה מהנה,

לוטם בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

ובמצב בטוח אם יהיה מסך כחול הוא יעבור אחרי דקה??ואם לא יהיה ריסטרט איזה שעה אז זה הצליח ואפשר לחזור למצב רגיל??

ובמצב בטוח אפשר לגלוש באינטרנטט??

פורסם

שוב שלום tzahi211

המטרה של לעלות את המחשב במצב בטוח היא שתבצע את מה שיוסי הסביר לך לעשות,

תעשה קליק ימני על "המחשב שלי" --> מאפיינים, לך לכרטיסיית מתקדם, בקובייה של "הפעלה ושחזור" לחץ על הגדרות, תחת "כשל במערכת" בטל את הסימון של "הפעל מחדש באופן אוטומטי" תאשר וסגור הכל. עכשיו במידה ויקרוס לך המחשב יופיע לך מסך כחול. תצלם אותו ותעלה תמונה שלו לפורום.

עשה כדי להפסיק את האתחולים וכן כדי לקבל מסך כחול , במסך הכחול יהיה רשום את מספר השגיאה המתחילה 0X , רשום לנו אותה ברגע שהיא תתקבל.

המשך גלישה מהנה,

לוטם בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

אבלל עם המחשב יקרוס ואני ירשום תבעיה אז אני יעשה ריסטרט והמחשב יחזור למצב רגיל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים