עבור לתוכן

נשרף המגבר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חחח, מני יש לי סאב, ו-2 רמקולים גדולים של PIONEER.

אני צריך פשוט מגבר או רסיבר, לפחות רק בשביל הרמקולים.

ניסיתי לחבר את המגבר של הרכב שלי, זה היה טוב, רק אני יותר זקוק לו באוטו :)

פורסם

MENI HEN

צר לי לאכזב אותך אבל הרוטל שלך הוא לא 150 וואט אולי הוא צורך 150 וואט שזה מה שאמור להיות רשום מאחורה, אם הוא היה 150 וואט הוא היה צריך להיות בהרבה יותר גדול וגבוה ממה שהוא.

לדוגמא רסיבר של 150 וואט RMS אמור לצרוך מהרשת לפחות 400-450 וואט, במיוחד ברסיברים הישנים ששם ההספקים היו אמיתיים ולא מפוברקים כמו בסחורה שיש היום.

לפי הדגם שלו - 820 הוא בעצם 20 וואט RMS, אולי פחות, לא שזה חלש, פעם מדדו הספקים באופן שונה, אבל ממש לא 150 וואט.

בכל מקרה לפותח השרשור עם הרסיבר של סניו: סביר להניח שהרסיבר בנוי עם הגברה מבוססת רכיבי STK, כי זה מה שסניו עשו בזמנו. STK = :pissed:

היתה תקופה שהרבה יצרנים רצו לחסוך בעלויות ולכן השתמשו ברכיבים מוכללים = STK במקום טרנזיסטורים סופיים, מה שהיה מקובל וטוב. התוצאה של שימוש ברכיבים כאלה גרם לחוסר אמינות, סאונד גרוע וכו.

לכן תחשוב טוב אם כדאי לך להשקיע במכשיר כזה, אני במקומך לא הייתי מתאמץ.

תודה שהארת את עיניי, גם אני באמת לא הבנתי למה כתוב עליו מספר כה גדול, 170W זה פשוט עוצמה מטורפת, אני אכן יכול להגיד שהמגבר הזה לא ממש יודע מה לעשות כשאני מגביר יותר מדי, הוא צורח כמו ילד קטן (:

אדוארד, לפי מה שאתה אומר, אתה צריך רק מגבר, אני הייתי ממליץ לך להיכנס ליד 2, ולרכוש שם מגבר, מחירים סבירים, רסיברים מעולים יש שם.

מצאתי שם רסיבר של ימאה, לא זוכר איזה דגם בדיוק, אבל כשראיתי את זה בדקתי, וראיתי שהוא עם הספק מאוד גבוהה, DD2 וכו'.

ונדהמתי לראות שהא מוכר אותו שם ב400 ש"ח, מצב חדש, תקין לחלוטין !

ד"א, בדקתי, וחדש עולה 2200 ש"ח, ככה שזה ממש שווה.

דבר איתי בפייסבוק, נדבר על זה.

פורסם
  • מחבר

חחחחח אח שלי מצאתי את הבעיה!

הבעיה הופיע לי בדבר הזה שמסובבים בשביל להגביר את הווליום, הוא לא תקין! הכנסתי אחד אחר והוא עובדדד חלק! :)

כנראה זה בגלל שהייתי מעמיס עליו מהמחשב יותר מידי, תנסה במערכת שלך, אולי גם היא תעבוד :)

פורסם

חחחחח אח שלי מצאתי את הבעיה!

הבעיה הופיע לי בדבר הזה שמסובבים בשביל להגביר את הווליום, הוא לא תקין! הכנסתי אחד אחר והוא עובדדד חלק! :)

כנראה זה בגלל שהייתי מעמיס עליו מהמחשב יותר מידי, תנסה במערכת שלך, אולי גם היא תעבוד :)

תהיה קצת יותר ספציצי( :D ), אני לא מבין למה אתה מתכוון שאתה אומר "בדבר הזה" חחח.

יש כמה כאלה...

פורסם
  • מחבר

הגלגל הזה שאתה מעלה את הווליום בו...לא מכיר את שמו המקצועי :)

זה הדבר:)

volume-knob_~IE245-023.jpg

פורסם

הגלגל הזה שאתה מעלה את הווליום בו...לא מכיר את שמו המקצועי :)

זה הדבר:)

volume-knob_~IE245-023.jpg

זה נקרא "בורר עוצמה" חחח.

לא יודע, לא נשמע הגיוני שזה מה שתיקן את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים