עבור לתוכן

יצרן מומלץ של GTX 460

Featured Replies

פורסם

מי היצרן שנותן ביצועים הכי טובים ב-460?

תודה.

פורסם

הכי זול שתמצא. ואל תחשוב כמו ישראלי טוב "הכי זול = חרא". יש גרסאות מומהרות, שעולות יותר, אבל אפשר להמהיר את הכרטיס גם לבד ולהגיע לאותם הביצועים, כך שתיקח את הכרטיס הכי זול שתמצא.

פורסם
  • מחבר

אשאל אז בצורה יותר מדוייקת - מי היצרן הנותן אפשרויות המהרה הכי גבוהות?

כמו כן, ראיתי שיש יצרנים הנותנים אחריות lifetime, יש אמת בזה וכדאי לקחת, או שהכרטיס ממילא יתיישן בעוד 3 שנים?

פורסם

בארץ היבואנים נותנים 3 שנים במקסימום

ודווקא יש הכי זול שהוא חרא והוא נקרא gainward שבו הם חסכו כסף על גב לקוחות עם קירור זול וPCB פשוט, אז מלבד זה לך על הזול ביותר, כולם אותו דבר וכולם נהדרים

פורסם

ודווקא יש הכי זול שהוא חרא והוא נקרא gainward שבו הם חסכו כסף על גב לקוחות עם קירור זול וPCB פשוט, אז מלבד זה לך על הזול ביותר, כולם אותו דבר וכולם נהדרים

אז GAINWARD באמת הכי גרועים? :o

אני אישית אוהב MSI. שמעתי שהם מאפשרים לשנות מתחים ולעשות OC יותר אגרסיבי בכרטיסים שלהם. ASUS גם מאפשרים את זה. הבעיה שקשה מאוד בארץ להשיג את MSI. קודם היו ב IVORY כי הם היו יבואן רשמי, אבל מזמן לא ראיתי חומרה של MSI שם.

פורסם

הPCB של GAINWARD (כנ''ל של PALIT) קצר יותר ובדר''כ מגיע לתוצאות OC יותר גבוהות.

הכרטיסים שלהם מגיעים עם קירור סטאנדרטי שיכול להחזיק יפה מאוד את הכרטיס בסטוק.

אם לא מתוכנן OC לך על הזול ביותר (כולל PALIT וGAINWARD)

אם מתוכנן OC לך על הכי זול שתמצא עם קירור טוב.

פורסם

כאחד שיש לו רפרנס ומתחתיו GW אני יכול להגיד לך בבטחה, תתרחק מהכיעור שנקרע GAINWARD כשמדובר בGTX460

1 - יכולות האוברקלוק שלו פחות טובות

2 - PCB עם חיבורים 6PIN בצד כאילו זה כרטיס של 28CM, מה שקורה בשטח זה שזה פוגע בצורה בוטה בסירקולציה

3 - גוף קירור פשוט עם ביצועים של 25-33% פחות מהרפרנסף אין צינורות נחושת.

פורסם

אני קניתי את ה GTX 460 של INNO3D דגם I-chill -האמת שנראה מעולה.

http://www.inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_400/ichill_products_400_gtx460.png

לגבי יכולות OC - עוד לא בדקתי

גם אני קניתי כזה - היום/מחר אני כנראה יחבר ואז נראה.. (נראה טוב..)

וד"א ישנם המון גרסאות OC (מומהר מהמפעל) שהחזקות ביותר(או המומהרות ביותר) כמו ה PALIT SONIC PLATINUM (שאפשר כבר למצוא באזור ה1200 שח) מגיעות עם 800/4000 לעומת ה 675/3600 המקורי..

ה INNO - ICHILL מומהר ל750/3800 (שד"א נמכר ב 1000 ש"ח במבצע בנעה - ושם לא רשום שהוא מומהר בטעות..) - ונראה לי לפי הקירור שלו שהוא יקבל גם 800/4000 (דרך תוכנה) בקלות יחסית ..

פורסם
  • מחבר

אני כנראה מזמין מארה"ב (דרך קרוב משפחה), אלא אם כן אמצא סיבה מספקת לקנות את זה בארץ.[br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 09:03:20

גם אני קניתי כזה - היום/מחר אני כנראה יחבר ואז נראה.. (נראה טוב..)

וד"א ישנם המון גרסאות OC (מומהר מהמפעל) שהחזקות ביותר(או המומהרות ביותר) כמו ה PALIT SONIC PLATINUM (שאפשר כבר למצוא באזור ה1200 שח) מגיעות עם 800/4000 לעומת ה 675/3600 המקורי..

ה INNO - ICHILL מומהר ל750/3800 (שד"א נמכר ב 1000 ש"ח במבצע בנעה - ושם לא רשום שהוא מומהר בטעות..) - ונראה לי לפי הקירור שלו שהוא יקבל גם 800/4000 (דרך תוכנה) בקלות יחסית ..

חיפשתי גם ב-NEWEGG, גם ב-EBAY, ולא מוצא כרטיסים של חברה זו. מה הסיבה האפשרית לזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים