עבור לתוכן

האם המונחים המקצועים בעולם המסכים הם אונרסלים(כלומר אותו דבר בכול העולם}

Featured Replies

פורסם

שלום רב ברצוני לדעת עם המנוחים בעולם המסכים אותו דבר למשל כמו זווית צפייה

זמן תגובה

ורולצית FULL HD

1080-1920

אני רוצה לקנות מסך מחול וכותב שם שהמסך הוא FULL HD

אז המנוח FULL HD

שם זה כמו פה?

למשל באתרי מכירות בסין בארצות הברית מצינים שהטלוזיות הם FULL HD

אז זה כמו שמצנים בארץ ובשאר העולם?

מחכה לתשבות זה חשוב אנא לענות

פורסם

כן

פורסם

תגיד, מר מתן, נכנסת אי פעם לאתר של איזשהו יצרן אי פעם? זה של סמסונג, או של טושיבה למשל? האם ראית שם מפרטים טכניים של המסכים שהם מוכרים? האתר הרי פתוח לכל העולם ומציג תוכן זהה לכולם... האם ראית שם הערות כמו (בתרגום חפשי) "זווית צפייה 170 מעלות - אבל מעלות של סין לא של ישראל!" או "זמן תגובה 2 מילי שניות, אבל רק שניות של קוראה"?

ומחר, אני מבין, לא תוכל להרכיב כרטיס מסך ללוח אם כי הלוח כולל PCIE "ישראלי" (עזוב שהוא מיוצר בסין) וכרטיס המסך הוא מתנה מארה"ב אז מדובר בPCIE שונה?

מה, לא? אז מה זו השאלה הזו?

ובנימה יותר רצינית, אתה מוזמן ללכת לכל מילון שתבחר ולבדוק שם את משמעות המילה "תקן". אתה עשוי לגלות דברים חדשים ומעניינים...

פורסם

תגיד, מר מתן, נכנסת אי פעם לאתר של איזשהו יצרן אי פעם? זה של סמסונג, או של טושיבה למשל? האם ראית שם מפרטים טכניים של המסכים שהם מוכרים? האתר הרי פתוח לכל העולם ומציג תוכן זהה לכולם... האם ראית שם הערות כמו (בתרגום חפשי) "זווית צפייה 170 מעלות - אבל מעלות של סין לא של ישראל!" או "זמן תגובה 2 מילי שניות, אבל רק שניות של קוראה"?

ומחר, אני מבין, לא תוכל להרכיב כרטיס מסך ללוח אם כי הלוח כולל PCIE "ישראלי" (עזוב שהוא מיוצר בסין) וכרטיס המסך הוא מתנה מארה"ב אז מדובר בPCIE שונה?

מה, לא? אז מה זו השאלה הזו?

ובנימה יותר רצינית, אתה מוזמן ללכת לכל מילון שתבחר ולבדוק שם את משמעות המילה "תקן". אתה עשוי לגלות דברים חדשים ומעניינים...

מה נפלת עליו ?!?!

הבנאדם לא מבין, רצה לשאול שאלה, אז תתן תשובה רצינית !

אל תרד על אנשים, הפורום הזה נוצר כדי שישאלו שאלות כאלה !

יש הרבה מושגים שלא משתמשים בהם פה בארץ, אלא במושגים אחרים ! (מייל, אינץ', באר וכו')

ולגבי השאלה של פותח הדיון, השמות והמונחים הם כמו בכל העולם.

כמו כן, המוצרים הללו לא מיוצרים בארץ (לרוב).

פורסם

הפורום לא נועד בשביל שאלות שהן לא פחות מטיפשיות.

יש באמת גבול לכל דבר.

תכף תגיד לי שהכוכב ששאל לפני חודש כמה זה בסנטימטרים 100 מילימטר שאל שאלה מקובלת.

פורסם

לא כולם בעלי ידע כללי כמו שלנו...

פורסם

^+1

פורסם

אתה רוצה להגיד שגם לשאול איפה זה כפתור any key במקלדת זה ידע כללי?

פורסם

משום מה, כשאנשים שאינם מתמצאים במחשבים (או במכשירים אלקטרוניים באופן כללי) נדרשים לחשוב על משהו שדווקא קשור לעולם הזה, האינטיליגנציה שלהם יורדת פלאים אפילו אם בד"כ הם אנשים חכמים. אני בטוח שפותח הדיון לא היה שואל האם מטר ישראלי זהה למטר סיני, או האם 100 כוחות הסוס שרכבו מייצר הם אותם 100 כ"ס שמייצר דגם דומה הנמכר בבריטניה... ופתאום, כשמדובר במחשבים (או טלויזיות לצורך העניין), אז זה חייב להיות "מסובך" והשכל הישר הולך לטייל.

פורסם

נו, אז מה. מה איכפת לך לעזור לו, במקום להתקיף אותו?!

פורסם

טוב, הבנו שזה באמת טיפשי לשאול שאלות כאלו, ומצד שני הבנו שלא צריך לתקוף את הבנאדם...

גם אני ממש שונא שאנשים שלא מפעילים את הראש שלהם ואני צריך לחשוב במקומם בשביל דברים כאלה טפשיים(אבל אין מה לעשות, יש אנשים כאלה בעולם וצריך להתמודד), להפעיל קצת את ההגיון.

לא ביקשנו יותר מדי.

אז להבא, לחשוב קצת לפני ששואלים.

לפותח הדיון, אין שום שוני בנתונים הללו, כמו שאתה רואה, הנתונים מוצגים בלועזית, לא בעברית, אז אם היית מפעיל את ההגיון...

לא צריך עוד להספים סתם.

משום מה, כשאנשים שאינם מתמצאים במחשבים (או במכשירים אלקטרוניים באופן כללי) נדרשים לחשוב על משהו שדווקא קשור לעולם הזה, האינטיליגנציה שלהם יורדת פלאים אפילו אם בד"כ הם אנשים חכמים. אני בטוח שפותח הדיון לא היה שואל האם מטר ישראלי זהה למטר סיני, או האם 100 כוחות הסוס שרכבו מייצר הם אותם 100 כ"ס שמייצר דגם דומה הנמכר בבריטניה... ופתאום, כשמדובר במחשבים (או טלויזיות לצורך העניין), אז זה חייב להיות "מסובך" והשכל הישר הולך לטייל.

צודק, אבל כנראה שלעולם לא נבין למה זה קורה...

אתה רוצה להגיד שגם לשאול איפה זה כפתור any key במקלדת זה ידע כללי?

יכול להיות שהוא לא מבין את השפה.

אבל בהחלט שאלה מטופשת, שמראה כמה עצלנים הם בני האדם !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים