עבור לתוכן

צפצןף ארוך ומתמשך מהנייד

Featured Replies

פורסם

אהלן,קניתי לפני חודש וחצי נייד של טושיבה sattelite l655 ,והמחשב היה שקט לחלוטין.

עכשיו אני שם לב שיש רעש צפצוף דק מאוד ומתמשך מהמחשב,זה צפצוף בתדר גבוה שנשמע ברקע רק שיושבים במקום שקט,הוא לא כל כך ברור אבל מטריד.

אז שלחתי את המחשב למעבדת טושיבה,והם אמרו שהכל תקין ושהם לא שומעים שום רעש מוזר וגם הדיסק קשיח תקין,ונלחמתי והתווכחתי איתם שכן יש רעש ושהוא מטריד,כי אני רוב הזמן לומד ואני צריך מחשב שקט ליידי.

בכל מקרה אומרים שלא שמעו רעש ובכל זאת יעשו ניקוי למערכות קירור וישלחו אותו אליי.

שלחו אותו אלי בחזרה ואני שומע את אותו רעש,ולא השתנה שום דבר.

בכל מקרה היתה לי תחושה שזה רעש שבא מהדיסק קשיח,ופתחתי את הפאנל שלו ,עד שראיתי את הדיסק קשיח באופן גלוי,והרעש ממנו היה הרבה יותר חזק כאשר קירבתי את האוזן לשם.

כרגע אני לא יודע איך להיפטר מהציפצוף,95 אחוז שזה רעש שבא מהדיסק קשיח,אבל טושיבה לא יסכימו להחליף לי אותו כי הם טוענים שהוא תקין.

מה אתם אומרים יש הצעות?

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה...

פורסם

להילחם איתם על האחריות שמגיעה לך תצלם את הציפצוף וקח למעבדה

שלא יהיה ספק בכלל.

פורסם

הצפצוף מתחיל מיד ברגע שאתה מפעיל את המחשב? אין מצב שזה מהמאוורר?

אם זה לא מהמואוורר זה כנראה קבל גוסס או תקול

ממש אחריות

פורסם
  • מחבר

הקטע שזה ממש לא צפצוף כזה ששומעים אותו חזק,אלא רק כשמקרבים ממש את האוזן למחשב,אז מתחילים לשמוע אותו. לי יש אוזן חדה שאני שומע תדרים מאוד גבוהים של צלילים,שחלק מהאנשים לא שמעו את הצפצוף,ומסתבר שגם הטכנאים לא שמעו אותו כששלחתי אותו למעבדה.

מן צפצוף כזה כמו שאתה יוצא ממועדון,אז אתה שומע מן צפצוף עמוק כזה בתוך האוזן בתדר גבוה. אז בדיוק אותו רעש...

קירבתי את האוזן לדיסק קשיח,ורוב הרעש מגיע משם. ניתקתי את הדיסק קשיח,והדלקתי את המחשב,הרעש נעלם(אבל זו בדיקה מאוד לא מאמתת לפי דעתי,כי הווינדוס לא עלה כמובן,והמחשב לא עובד במצב סדיר בלי דיסק קשיח).

יש לי שאלה, אני יכול לקחת דיסק קשיח ממחשב נייד אחר של חבר ולחבר אותו במחשב שלי? אלה אותם חיבורים? הדיסק קשיח שלו יעלה רגיל עם הווינדוס המותקן?

אם לאחר חיבור דיסק קשיח אחר למחשב שלי נעלם הרעש ,אימתתי את התקלה.

פורסם

אתה יכול פשוט לנתק את ההרדיסק להדליק ולשמוע שוב האם קיין הרעש..

עצם העובדה שאתה אומר שזה תדר מאוד גבוהה ורק כשאתה מקרב את האוזן נשמע הצליל זה רק מחזק את דעתי שזה קבל תקול

פורסם
  • מחבר

אמרתי מקודם שכשניתקתי את ההארד דיסק מהמחשב והדלקתי את המחשב בלי הארד דיסק הרעש נעלם.

אז אם הרעש נעלם כנראה שזה לא בעיה של קבל תקול,אלא של הארד דיסק....אני טועה?

פורסם

צודק, כנראה שקראתי ברפרוף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים